Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.01.2014, 10:54
AS zawiodłeś mnie. Mówisz, że ciebie nie rajcuje to lustrowanie a jakoś masz wiedzę na temat jakich Rydzyków czy innych. Jak cie to nie interesuje to po .... czytasz i po .... przytaczasz? Zdecyduj się, albo się w to nie bawisz i przestań o tym mówić albo rób to co robisz teraz.
I zajebiście, że bronisz takiego pojeba jakim jest Ryfiński. Dla ciebie to nie ma znaczenia czy komuch, czy świr, czy morderca, czy pedofil, czy może zabijał Polaków w czasie II wś, co nie? Przecież każdy ma jakieś swoje życie prywatne. Ba, nawet Hitler byl w sumie spoko i nie ma co mu wypominać tej II wojny, nie? Było minęło i zamiast się skupiać na głupich szczegółach i babrać się w życiorysie to lepiej dostrzec to, że ładnie malował, że miał osobowość przywódcy.
Ja nigdy nie zrozumiem lewaków. Gdzie wy macie rozumy i jakąś elementarną godność ;/ A później wyskakujesz z księżmi pedofilami. To według twojej logiki .... cie to obchodzi co ksiądz robi w prywatnym życiu? Po co w ich życiorysach grzebiesz?
Trzeba mieć nie po kolei w głowie żeby takie rzeczy jak ty wypisywać bo to się kupy nie trzyma. Pedofile źli ale jak lewak i gnębi ojca to spoko, niech sobie będzie posłem i niech dziś prawi morały ludziom, że np przemoc zła, że się brzydzi przemocą.
Ahh, zresztą, nie dogadamy się i tylko można to skomentować tak "raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę"
PS I skończ pieprzyć, że jesteś obiektywny i anty PO-PiS-TR-SLD itd. Jesteś lizodupem lewaków.

Cytat:
Oburza to, że wszędzie trąbią że zbierają kasę na sprzęt dla chorych, a są na tyle bezczelni, że zabierają z tej kasy 10 razy tyle co przeciętny Polak, który tą kasę wpłaca, zarabia. Niech powiedzą ze zbierają na sprzęt i 12 tysięcy co miesiąc dla Owsiakowej
Rozumiem, że przeciętny Polak zarabia 1 220 zł brutto miesięcznie? Jak się chcesz/chcecie do czegoś przyjebać to chociaż róbcie to z głową i zgodnie z prawdą. Ja tej śmiesznej orkiestry nie popieram ale takie .......enie niezależnej.pl czy twoje mnie wkurza. Wszystko akurat jest jasno powiedziane, przyznane ile zarabia, nikt tego nie ukrywa. Kwota jest podana jako kwota brutto więc nie wyskakuj, że do ręki bierze 12 tys czyli 10 razy więcej niż przeciętny Polak (i nie wydaje mi się też żeby przeciętny Polak to był ten, który dostaje najniższa krajową i żeby to właśnie taki przeciętny biedny Polak się garnął do wrzucania na WOŚP) ale oczywiście ty wszędzie znajdziesz problem.
To już jest chyba indywidualna decyzja każdego czy po tym jak się dowie ile zarabia Owsiakowa to będzie chciał do tej puszki rzucać czy nie i ty nie musisz mu mówić, że te 12 tys to dużo i się nie należy rzucać.
Po co się o takie coś przypieprzać? Nic nie ukrywają itd ale jak jest potrzeba to się o wszystko przyjebiemy do Owsiaka co nie?
I oczywiście wszędzie ta kasa. Już ci pisałem kiedyś, weź się tą kasą zainteresuj, którą biorą darmozjady z sejmu między innymi ci z PiSu. To jest kasiura a nie jakieś grosze z orkiestry, do której się dobrowolnie wrzuca a tamci przymusowo nam zabierają
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 19.01.2014 o godz. 11:07.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.