shaggy napisał(a):

Doprecyzowując swoja ostatnio wypowiedz odnosnie wesz(L)akow.
Dzisiaj pod artykulem o meczu Polska - Norwegia w komentarzach wywiazala sie taka dyskusja miedzy jakims uzytkownikiem a wesz(L)o
- O sparingu kadry nie chcecie pisać, a z przejęcia Legii przez dwóch golasów zrobiliście LIVE.
Promowanie Leśnodorskiego jest ważniejsze od selekcji kandydatów do gry w reprezentacji.
wesz(L)o w odpowiedzi:
Tak, zmiana (raz na dziesięć lat) właściciela w największym polskim klubie jest ważniejsza niż sparing kadry D zorganizowany na pustym stadionie tylko po to, by wywiązać się z podpisanego X lat wcześniej kontraktu. Jeśli masz co do tego wątpliwości, to bardzo nam przykro.
Najwiekszy polski klub... no tak teraz wesz(L)o oficjalnie mozna oglosic jako ... oficjalne propagandowe ramie warszawskiego klubu
|
Wiesz co przez to co się dzieje ostatnio z Wesz(L)o i pisaniu pozytywnie głównie o Legii, nie chce mi się czytać tego portalu, a jeszcze nie dawno uznawałem ich za w miarę obiektywnych.
Niestety Stanowski wywodzi się z "Nasza Legia" więc o co ten cały szum. Tylko nie wiem po co pisać o nich tutaj, to pokazuje pewien kompleks wobec ległej i jej klakierów. Patrzmy na siebie, a inni niech sobie robią co chcą!