Wyświetl pojedynczy post
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2014, 23:31
shaggy napisał(a):Wyświetl post
Doprecyzowując swoja ostatnio wypowiedz odnosnie wesz(L)akow.
Dzisiaj pod artykulem o meczu Polska - Norwegia w komentarzach wywiazala sie taka dyskusja miedzy jakims uzytkownikiem a wesz(L)o

- O sparingu kadry nie chcecie pisać, a z przejęcia Legii przez dwóch golasów zrobiliście LIVE.
Promowanie Leśnodorskiego jest ważniejsze od selekcji kandydatów do gry w reprezentacji.

wesz(L)o w odpowiedzi:
Tak, zmiana (raz na dziesięć lat) właściciela w największym polskim klubie jest ważniejsza niż sparing kadry D zorganizowany na pustym stadionie tylko po to, by wywiązać się z podpisanego X lat wcześniej kontraktu. Jeśli masz co do tego wątpliwości, to bardzo nam przykro.

Najwiekszy polski klub... no tak teraz wesz(L)o oficjalnie mozna oglosic jako ... oficjalne propagandowe ramie warszawskiego klubu
Wiesz co przez to co się dzieje ostatnio z Wesz(L)o i pisaniu pozytywnie głównie o Legii, nie chce mi się czytać tego portalu, a jeszcze nie dawno uznawałem ich za w miarę obiektywnych.
Niestety Stanowski wywodzi się z "Nasza Legia" więc o co ten cały szum. Tylko nie wiem po co pisać o nich tutaj, to pokazuje pewien kompleks wobec ległej i jej klakierów. Patrzmy na siebie, a inni niech sobie robią co chcą!
Ostatnio edytowane przez cfa : 18.01.2014 o godz. 23:34.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując