Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2014, 21:01
Piszę wam bo prezentujesz lewicowe poglądy więc odnoszę się do ogółu.
Już pisałem wyżej, że nie sądzę aby pederaści byli w Polsce nietolerowani. Gdyby tak było i na jakąś większą skalę mieliby w Polsce źle to by od razu media grzmiały o faszystowskiej Polsce, która bije pedałów. Tymczasem jedyne co kojarzę to chyba jakieś tam napisy gdzieś na murze na Biedronia pokazywane w tv.
Nie wiem spod jakiego buta maja wychodzić pederaści. Gdybyś był łaskaw zauważyć to właśnie wyszli spod tego buta kilka lat temu i dziś mogą swobodnie przyznać się do swojej orientacji, mogą tak jak pisze emj zakładać swoje lokale itp Nikt nie atakuje ich ani ich miejsc. Inną sprawą są małe miejscowości. Tam się nie czują tak swobodnie (tak mi sie wydaje) ale w takich miejscowościach każdy kto odbiega od jakiejkolwiek normy może być napiętnowany. A nawet nie tyle, że napiętnowany w sensie zgnębiony co po prostu uznany za dziwnego bo innego. I to nie ma żadnego związku z homofobią.
Tak samo związku z homofobią nie ma popularne nazwanie kogoś dla obrazy pedałem, bo tak samo się w Polsce wyzywa od Żydów, tak samo się jedzie po rudych, łysych czy grubych. I to, że ktoś złośliwie lub żartobliwie powie na innego pedał, Żyd, rudy, grubas to nie oznacza, że jest nietolerancyjny i, że zamierza palić na stosie takie osoby. A zdaje mi się, że to jest właśnie dzisiaj główny problem pedałów, że po prostu gdzieś tam, ktoś tam odważy się zażartować z tej orientacji albo wyzwać od pedała.
Homosie już nie chcą wychodzić spod buta, oni teraz pod ten but chcą wziąć heteroseksualistów. Chcą mieć jakieś specjalne prawa, chcą świat na swoją modłę przemianować. Chcą rządzić i tak jak wcześniej już napisałem zabronić wyzywania od pedałów, chcą związków partnerskich, adopcji dzieci itd A to już jest dla normalnych ludzi za dużo bo dzisiaj pedał chce adopcji dzieci a jutro pedofil będzie chciał uznania swojego zboczenia za normę, obniżenia wieku seksualnego itp. To wszystko dzieje się na zachodzie i normalni ludzie z Polski mówią krótkie, "dziękujemy, wypierdalać, zakaz pedałowania".
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.