Wyświetl pojedynczy post
TRNKRN
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2014, 20:23
Gwiaździsty, ja nie wiem, dlaczego nienawidzisz Smudę... Ale jest kilka faktów, które obalają twoją teorię o "wielkiej roli" Brożka a nie Smudy... 1) Nie tylko Brozio strzela. Np taki Garguła, który przez ostatnie kilka lat nie mógł się odblokować, w 21 spotkaniach strzelił 7 bramek. Przez pozostałe 4 sezony strzelił tych bramek całe 4. Strzela Guerrier, strzela Chrapek. Strzeliliśmy w 20 meczach 30 bramek, czyli więcej, niż przez cały poprzedni sezon. 2) Nasza obrona jest bardziej pewna niż w zeszłym roku, liczba straconych bramek to pokazuje. 3) Więcej graczy zaczęło grać lepiej: Głowa, Jovanović, Miśkiewicz, Chrapek, Garguła, zjazd zaliczył jedynie Sarki, Małecki i Stolarski nie zadziwiali ani w tym, ani w poprzednim sezonie. Drużyna w końcu jest drużyną. Masz dwóch płaczków: Małecki i Stolarski, którzy zwinęli ogon, bo nie chcieli walczyć. NIE CHCIELI - bo nie można powiedzieć, że Smuda im nie dał szans. Dał ich sporo, a oni zawiedli - taka jest prawda. Małecki jaki jest wielki pokazał zaś wcześniej w Turcji. Od czasu odejścia Maaskanta gra piach. A przecież to już miało miejsce dawno temu, zanim Smuda tu się pojawił. Jak mówię, sam krytykowałem Smudę za EURO, ale teraz widzę, że bycie trenerem klubowym, a reprezentacji to 2 różne rzeczy. Smuda w naszej lidze radzi sobie świetnie, nie jesteśmy jedynym przykładem drużyny, którą wyciągnął z dołka - patrz Lech, Zagłębie...
Ostatnio edytowane przez TRNKRN : 18.01.2014 o godz. 20:36.
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
Odpowiedz cytując