Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2014, 19:04
Pawel Przemysl napisał(a):Wyświetl post
Lapiecie za slowka , pisalem szybko i wielkie jaja bo jednej literki zabraklo ( to czyta prawda ) kazdemu sie moze zdarzyc ale jak lubicie taka napinke to spoko .
Ale co wasze posty wnosza do Tematu ? Smieszne uwagi skierowane pod moim adresem . Temat jest zupelnie inny . Chyba nic wiec o co Wam Ludzie chodzi pozdrawiam Was
Prawda ludzie Wisła temat jest ważny transfery tu. Klub. Jaja robicie nie poważny co Wy (czysta prawda)?

Mam nadzieję, że się zrozumieliśmy my się. Nie?

Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem ludzie prawda co sie tak czepiaja tramwaju jak tego goscia . Temat rozmawiajmy bo wazne jest chociaz nie najwazniejsze zeby cos z tego dobrego wyniklo .
Czysta prawda.

Jagul napisał(a):Wyświetl post
Ja Ci tylko przypomnę, że pasuje mieć więcej zawodników "do gry" niż 11 podstawowych. Bo na ten moment przy kontuzji Boguskiego nie ma żadnej alternatywy na bokach pomocy tylko para Guerrier - Sarki. Może i Małecki i Stolarski nie byli wirtuozami ale chociaż dawali jakąkolwiek alternatywę...
Też bym szedł w tym kierunku analizując obecną sytuację. Stolarski gdyby został, to by grał - nie dlatego, że jest dobry (obecnie nie jest), ani dlatego, że jest perspektywiczny. Grałby, bo nie mamy niemal nikogo innego na ławce.

P.S. Ważny tematy ławka rezerwowych Wisła jest.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.01.2014 o godz. 19:12.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując