Pawel Przemysl napisał(a):

Lapiecie za slowka , pisalem szybko i wielkie jaja bo jednej literki zabraklo ( to czyta prawda ) kazdemu sie moze zdarzyc ale jak lubicie taka napinke to spoko .
Ale co wasze posty wnosza do Tematu ? Smieszne uwagi skierowane pod moim adresem . Temat jest zupelnie inny . Chyba nic wiec o co Wam Ludzie chodzi pozdrawiam Was
|
Prawda ludzie Wisła temat jest ważny transfery tu. Klub. Jaja robicie nie poważny co Wy (czysta prawda)?
Mam nadzieję, że się zrozumieliśmy my się. Nie?
Uran235 napisał(a):

|
Nie wiem ludzie prawda co sie tak czepiaja tramwaju jak tego goscia . Temat rozmawiajmy bo wazne jest chociaz nie najwazniejsze zeby cos z tego dobrego wyniklo .
|
Czysta prawda.
Jagul napisał(a):

|
Ja Ci tylko przypomnę, że pasuje mieć więcej zawodników "do gry" niż 11 podstawowych. Bo na ten moment przy kontuzji Boguskiego nie ma żadnej alternatywy na bokach pomocy tylko para Guerrier - Sarki. Może i Małecki i Stolarski nie byli wirtuozami ale chociaż dawali jakąkolwiek alternatywę...
|
Też bym szedł w tym kierunku analizując obecną sytuację. Stolarski gdyby został, to by grał - nie dlatego, że jest dobry (obecnie nie jest), ani dlatego, że jest perspektywiczny. Grałby, bo nie mamy niemal nikogo innego na ławce.
P.S. Ważny tematy ławka rezerwowych Wisła jest.