Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2014, 13:42
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem ludzie prawda co sie tak czepiaja tramwaju jak tego goscia . Temat rozmawiajmy bo wazne jest chociaz nie najwazniejsze zeby cos z tego dobrego wyniklo .
czy to sa jakies anagramy?

Błaszczu : Czy podpisał dla kasy? Równie dobrze jakis menago mógł mu przyjść i powiedziec : Mam dla Ciebie klub w Europie za rok, za dwa, za trzy lata. Warunek jest taki ze musisz sie rozwijać itp itd ale przede wszystkim musisz grać. Nieważne jak, czy źle czy dobrze, ale musisz kręcić statystyki, widnieć w składzie i być dalej powoływany do młodzieżówek. A jak usiadziesz na ławce to ja Ci tego klubu nie znajdę, bo kto wyłoży hajs na niedoświadczonego chłopaka który siedzi na ławce - takich piłkarzy jest mnóstwo, a Ty musisz grać.

Niejeden młody piłkarz odbył taką rozmowę...

Cytat:
Robert Lewandowski i Igor Lewczuk w 2008 roku byli największymi gwiazdami pierwszoligowego Znicza Pruszków. – Polecałem ich wówczas do Wisły jako piłkarzy z perspektywą gry w reprezentacji – wspomina Leszek Ojrzyński, który przez niecały rok pracował w klubie z Pruszkowa. Biała Gwiazda zlekceważyła dobrą radę. – Uważałem, że Lewczuk dobrze zastąpiłby na prawej obronie Marcina Baszczyńskiego. Usłyszałem, że to nie ta półka – opowiada szkoleniowiec, który obecnie prowadzi Podbeskidzie.
takie tam z dzis
Ostatnio edytowane przez szprotson : 18.01.2014 o godz. 14:02.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując