Bóg Trybun (objawion) napisał(a):

|
Arek miał Trabzonspor. Aktualnie nie wiem, ale Sobol Górnika. Nawet na barburkę się maluje.
|
Może. Możesz go nawet zapytać, bo podobno czasem na naszych meczach się pokazuje. Ale Barburka - ważna rzecz.
Podobnie Głowa. Wiadomo, że jest teraz u nas, ponieważ kosi nieziemską kasę. Nie, żebyśmy ją przelewali na konto, ale na pewno jest tu dla zajebistego kontraktu. No bo po co, po tym co zarobił kiedy jeszcze przelewaliśmy pensje na czas i u Turków chciałoby mu się grać za nieporównywalnie mniejsze pieniądze, do tego nieregularnie wypłacane?
Tak więc masz rację stawiając ich w jednym rzędzie ze Stolarskim. Swego czasu sugerowałem nawet, żeby nazwać trybunę jego imieniem.
Tylko widzę tu jeden problem, bo za jakieś pół roku może Cię ktoś zapytać: "Kto to ....a jest ten Stolarski i co takiego dla Wisły zrobił?". Przyznam szczerze, że nie potrafiłbym mu odpowiedzieć inaczej niż: " Ma Wisłę w sercu, tak jak Ci piłkarze którzy grali dla nie przez całe lata i zdobywali tytuły. Którzy mieli świetny kontakt z kibicami, pomagali w organizowaniu akcji charytatywnych, dawali koszulki. Tak jak Ci którzy grali za mniej niż mogli, kiedy klub miał problemy finansowe i nie upominali się o pieniądze.".
Tak szczerze, to ja nie wiem co kto ma w sercu poza żyłami, komorami i aortą, bo tyle akurat zapamiętałem z lekcji biologii w liceum. Dlatego nie oceniam ludzi po tym co mają w sercu, tylko po tym co zrobili i aktualnie robią.