Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.01.2014, 16:19
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego opluć? Każdy może być dumny z armii czerwonej.
Tam są takie pierdoły w tym artykule ,że żal to czytać np . konkluzje w stylu ,że ktoś kto słucha muzyki Donatana upodabnia do tych co strzelali do Żołnierzy Wyklętych albo że próbuje on zastąpić polski patriotyzm jakimś innym słowiańskim, porównania z rokiem 1867 rokiem. Koleś jedyne co zrobił to nagrał kawałek ,który stał sie hitem i sam mówił ,aby się w nim nie doszukiwać żadnego przesłania ,bo przekaz jest prosty. Niestety nie przeszło to uwadze "niezależnych dziennikarzy" ,którzy oczywiście dostrzegli jakieś absurdalne zagrożenia ,bo pewnie jak ktoś się deklaruje ,że jest Słowianinem to w domyśle jest wstrętnym Ruskiem (taka ukryta opcja tymrazem rosyjska) ,a jak ktoś mówi ,i prawdziwie ,że wiara rdzennych Słowian nie ma nic wspólnego z tą narzuconą przez Rzym,to od razu pewnie atakuje Kościół
Ja wiem ,że w Polsce sie dzieje dużo zła, ale jaką rzeczywistość wam kreują tacy ludzie jak autorzy tego artykułu ,to jest to jakaś ciężka schizofrenia
"Nie twierdzę też tu, że Owsiak albo Donatan są rosyjskimi agentami, nie mam na ten temat żadnej wiedzy. Stwierdzam tylko, że obaj idealnie wpisują się w rosyjską strategię, lansowani są przez promoskiewskie media, szkodzą zaś tym, którzy są dla establishmentu niebezpieczni."

Owsiak niemal ruskim agentem ,chroni establishment Tacy prawicowi "niezależni" dziennikarze nie cofną się niczym w swojej podłości.
Donatan nagrał piosenke/teledysk , który się wpisuje w rosyjską strategie