Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.01.2014, 15:21
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Tekst, że Stolarski otrzymał szanse w tak młodym wieku jest absurdalny. Przecież, to powinna być normalność. Skoro 18 latek daje podstawy do jego wystawiania to go wpuszczam na boisku i tyle. I szczerze mówiąc mam w dupie czy inne polskie kluby dają szanse swoim wychowankom, bo nie ma co patrzyć na polski futbol tylko europejski.
normalność ? zapomniej, aby promować kopaczy - leserów, którzy później będą wypinać się na klub. Mam nadzieję, że Wisła nigdy więcej tego błędu nie zrobi. 18 - stka, podpis i wtedy może wejśc do I zespołu i ewentualnie grać.

W przypadku pensji Stolarskiego nie chodziło mi o jej wysokość tylko o zasadę. A co do wypychania sobie kieszeni to niektórzy zabiliby dla 100zł.
Chyba żartujesz, jeśli uważasz, że ktos taki jest w klubie... a może posądzasz o to Bednarza, a może Cupiała ?

A ja myślę, że to bardziej żal i rozczarowanie.
i co z tego ? wielu przez to rozczarowanie przejrzało na oczy.

I sam sobie odpowiedziałeś. Chciał się rozwijać, więc odszedł, bo w Lechii będzie grał zapewne regularnie.
dostał lepszą kasę, nie ma też ambicji i charakteru aby walczyć i się rozwijać tutaj i dlatego odszedł

dobrze menago ;-). A tak na serio, to nie broń już tego szmaciarza.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 16.01.2014 o godz. 15:40.
Odpowiedz cytując