Wyświetl pojedynczy post
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.01.2014, 15:13
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Nie każdy w swoim wieku dostał to od klubu co Stolarski. W Polsce mało który.

Małecki? Każdy wie, że nie chciałby grać z takim charakterem.

Sobolewski? Miał swoje lata. Trener miał inna koncepcję gry.

Wisła to nie pole treningowe, ani dom spokojnej starości.

Ale wszystkiemu winny jest Bednarz. Ludzie trochę rozsądku...
Nigdzie nie stwierdziłem, że Bednarz jest winny wszystkiemu.

Wiek chyba powinien być sprawą drugorzędną. Jeśli 37 letni Sobolewski dalej wciąga nosem tą śmieszną ligę, to ja nie widzę problemu żeby grał nawet do 50 roku życia. Forma i umiejętności są najważniejsze. A skoro Wisła to nie pole treningowe, to 90% obecnej drużyny nie powinno w niej grać.

Tekst, że Stolarski otrzymał szanse w tak młodym wieku jest absurdalny. Przecież, to powinna być normalność. Skoro 18 latek daje podstawy do jego wystawiania to go wpuszczam na boisku i tyle. I szczerze mówiąc mam w dupie czy inne polskie kluby dają szanse swoim wychowankom, bo nie ma co patrzyć na polski futbol tylko europejski.

I pomyśleć, że gdyby cięcia budżetowe, to 90% forum nie poznałoby nazwiska Stolarski...

EDIT. Do postu powyżej:

W przypadku pensji Stolarskiego nie chodziło mi o jej wysokość tylko o zasadę. A co do wypychania sobie kieszeni to niektórzy zabiliby dla 100zł.

"Bo wielu chciało wierzyc, że Wisła będzie miała utalentowanego piłkarza, który przyczyni się do sukcesu sportowego i Wisła na nim zarobi. Teraz wielu przestało się okłamywać i dostrzegło wady tego kopacza, pseudogwiazdy i małolata. Niech spierdala."

A ja myślę, że to bardziej żal i rozczarowanie.

"Smuda powiedział, że jak będzie widział postępy to będzie grał. Burliga też miał złą opinię u Smudy, a teraz gra. Trzeba chcieć się rozwijać i mieć ambicje."

I sam sobie odpowiedziałeś. Chciał się rozwijać, więc odszedł, bo w Lechii będzie grał zapewne regularnie.

PS. Zdecydowanie menago
Ostatnio edytowane przez Jagul : 16.01.2014 o godz. 15:21.
Odpowiedz cytując