Wyświetl pojedynczy post
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.01.2014, 11:12
@rav - trochę zaufania do trenera.

Co ty bredzisz o jakiejś uprzywilejowanej sytuacji Burligi. Smuda dużo gada taka jego wada, ale wykonuję dobrą pracę i mam zaufanie, że kieruje się dobrem drużyny..

Kto grał lepiej na jesień Burliga czy Stolarski. Stolarski prezentował się dużo gorzej, patrz np mecz z Zawiszą gdy był totalnie zagubiony.Czy to nie Stolarski wychodził w pierwszych meczach sezonu w podstawowej jedenastce ? Podobnie jak Małecki. Rywalizację jednak przegrali, młody miał dwa wyjścia podpisać kontrakt i walczyć albo odejść. Jego decyzja.

Jak dla mnie patrząc na Smudę i Probierza zaskakujące jest kogo wybrał. Ok rozumiem bardziej personalnie odpowiadał mu Probierz. Ale jak dla mnie strzelił sobie właśnie w kolano: Tu więcej o tym wyborze: http://rzutwolny.pl/pawel-stolarski-...nsowna-decyzje.

Jak można podjąć taką decyzję ? Dla niego to fatalna decyzja, Wisła bez niego sobie poradzi. Są inni młodzi: Nalepa, Czekaj, Uryga, jeśli mają talent przebiją się.

Sto razy wolę trenera, którego się jeb.ie na każdym kroku a chwali jego zawodników, niż odwrotnie trenera którego się chwali jaki to on zajebisty jest tylko, że ma ch.jowych zawodników.
Odpowiedz cytując