Jaroo1 napisał(a):

Jedna prawda a jedyna słuszna prawda to różnica. Oczywiście bez argumentów się ciężko dyskutuje ale z argumentami z dupy trudno się polemizuje. Bo te twoje argumenty to po prostu twoje przemyślenia. Coś tam sobie wmówisz i się z tego wycofać nie chcesz, tak jak np. z tym szefem RN. Nie ma kogoś takiego ale ty sobie wmówiłeś, że jest i koniec dyskusji, dalej już rozmowa musi być tak prowadzona, że szef RN jest a nawet jak nie ma to i tak on jest szefem bo się wypowiada itp Mówię, ciężko polemizować z takimi argumentami z dupy bo ty na nic nie masz dowodów tylko wszystko to jest twoje "bo tak ja myślę więc tak jest". A jak już podajesz jakieś argumenty to są nielogiczne, sprzeczne jak np z tym niekrytykowaniem postkomuny przez RN po czym sam piszesz, że RN krytykuje postkomunę a później mówisz, że jednak nie krytykuje.
Zmieniasz rzeczywistość jak kameleon pod swoje zapotrzebowanie.
Z takimi osobami ciężko jest rozmawiać bo nawet jakby ci .... na czole wyrósł to byś wmówił sobie i przekonywał świat, że to nawet fajnie wygląda i to normalna sprawa, broniłbyś tego tak jak bronisz swoich głupot, które wypisujesz.
|
Z czego wycofać? To ty sobie ubzdurałeś że się przy czymś upieram. Jest szefem czy nie nie ma najmniejszego znaczenia. Wypowiada się w jego imieniu i kompromituje go w sposób żenujący. A czy szef? Od trzech postów ci piszę że to nie ma znaczenia. Skoro nie on jet szefem to kto? Kto decyduje o czym ten nie szef ma gadać w tv?
Skup się.
Ten nie szef krytykując PO rozszerza tą krytykę na cały układ pookrągłostołowy. Rozmywając odpowiedzialność aktualnej władzy za syf jaki nas otacza. Potrafisz zrozumieć to co przeczytałeś? Mało tego dodaje że PiS też jest odpowiedzialny bo Kaczyński był przy okrągłym stole. Jeżeli uważasz że to jest krytyka władzy czyli rządzących to nie ma o czym gadać.
Pytałem o stosunek do smoleńska i śledztwa prowadzonego przez władzę. Zakaz komentowania masz?
ps.to czym się różni prawda o "jedynie słusznej prawdy"? Logika uczy, że każda prawda jest jedyna i słuszna. Jeżeli prawda nie jest jedyna to nie jest też słuszna i co najważniejsze nie jest prawdą.