|
Jedna prawda a jedyna słuszna prawda to różnica. Oczywiście bez argumentów się ciężko dyskutuje ale z argumentami z dupy trudno się polemizuje. Bo te twoje argumenty to po prostu twoje przemyślenia. Coś tam sobie wmówisz i się z tego wycofać nie chcesz, tak jak np. z tym szefem RN. Nie ma kogoś takiego ale ty sobie wmówiłeś, że jest i koniec dyskusji, dalej już rozmowa musi być tak prowadzona, że szef RN jest a nawet jak nie ma to i tak on jest szefem bo się wypowiada itp Mówię, ciężko polemizować z takimi argumentami z dupy bo ty na nic nie masz dowodów tylko wszystko to jest twoje "bo tak ja myślę więc tak jest". A jak już podajesz jakieś argumenty to są nielogiczne, sprzeczne jak np z tym niekrytykowaniem postkomuny przez RN po czym sam piszesz, że RN krytykuje postkomunę a później mówisz, że jednak nie krytykuje.
Zmieniasz rzeczywistość jak kameleon pod swoje zapotrzebowanie.
Z takimi osobami ciężko jest rozmawiać bo nawet jakby ci .... na czole wyrósł to byś wmówił sobie i przekonywał świat, że to nawet fajnie wygląda i to normalna sprawa, broniłbyś tego tak jak bronisz swoich głupot, które wypisujesz.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|