Cytat:
Jest on twarzą RN w mediach jak go mam tytułować? Nie szef z RN? A co do krytyki, Tuska krytykowal jako część układu pookrągłostołowego, nie za to co od sześciu lat wyprawia. Przy okazji dorzucił tam jeszcze Kaczyńskiego "bo tez był przy okrągłym stole". Tak wygląda krytyka obecnej władzy ze strony RN. Natomiast tak jak napisałem, nagle wstał, podniósł głos, zaczął machać rękami i bredzić coś o pisie jako kontrolowanej opozycji, dziwił sie dlaczego pis nie ma telewizji i tym podobne farmazony. Po czym przeprosił ze sie zdenerwował . Jest gdzieś filmik z tego przedstawienia.
Skoro krytykują władzę to pokaż mi gdzie? Zaznaczam nie chodzi mi o teksty "wszyscy to złodzieje" "banda czworga" itd. Chodzi mi o przykład konkretnej krytyki PO czy PSL za konkretne idiotyzmy których się dopuszczają. Ciekawy jestem czy znajdziesz .
No i najważniejsze. Co RN robi w sprawie smoleńska, bo mam wrażenie że z jakichś powodów jest to dla nich niewygodny temat. A to już wesołe nie jest.
Więc jeszcze raz. RN krytykuje PO bez konkretów jako część układu do którego należy także pis, umówmy się że ciężko to nazwać krytyką władzy. Natomiast PiSu czepia się w TVNowskim stylu o każdy duperel dlatego moje stwierdzenie że RN czepia się PiS zamiast PO jest jak najbardziej zgodne z rzeczywistością. Twoja aktywność w temacie jest tego najlepszym dowodem.
|
Oj drozdzik drozdzik. Kowalski tak jak każda inna osoba z rady decyzyjnej występuje w mediach więc nie rozumiem dlaczego akurat on ma być szefem. Takie masz ograniczone myślenie, że głowa boli. Ubzdurałeś sobie coś o tym szefie i tera zrobisz wszystko, żeby tę głupotę bronić.
Najpierw ci się nie podobało, że RN NIE krytykuje postkomuny teraz już wyszło na to, że krytykuje postkomunę ale nie krytykuje np PO za to co robi od 6 lat gdy rządzi. Dziwne. I co ma do tego, że zaczął Kowalski krytykować PiS i Kaczyńskiego? Co mnie to obchodzi w tej dyskusji. Ja nie napisałem, że tego nie robił tylko mówię, że sobie przeczysz pisząc, że ZAMIAST krytykować postkomunę to krytykują PiS. Co tak jak pisałem wyżej jest po prostu kłamstwem. Kłamiesz, odwracasz kota ogonem.
A władzę krytykują tam gdzie wszyscy czyli np w sprawie gender, w sprawie wędzenia kiełbas, w sprawie limitów co2, w sprawie podwyższania podatków, w sprawie ustawy mającej dać możliwość interwencji w Polsce zagranicznym służbom itp. Nie wiem jaki ty musisz być zaślepiony, żeby takie rzeczy do ciebie nie docierały.
A ciekaw jestem dlaczego temat Smoleńska miałby być niewygodny dla RNu. Już widzę jak wymyślasz historie o rosyjskich agentach z Ruchu Narodowego ;/
Cytat:
|
Więc jeszcze raz. RN krytykuje PO bez konkretów jako część układu do którego należy także pis, umówmy się że ciężko to nazwać krytyką władzy. Natomiast PiSu czepia się w TVNowskim stylu o każdy duperel dlatego moje stwierdzenie że RN czepia się PiS zamiast PO jest jak najbardziej zgodne z rzeczywistością. Twoja aktywność w temacie jest tego najlepszym dowodem.
|
To pokaż mi gdzie tak się czepiają PiSu za każdy drobny szczegół? I co ma moja aktywność w tym temacie do Ruchu Narodowego? Może mnie też nazwiesz szefem RN?
Cytat:
|
Na filmie jest powiedziane ze RN chciał poprzeć PiS za jedno miejsce gdzieś tam.
|
Kolega się pomylił a ty powielasz błąd bo z tego co pamiętam to w tym wywiadzie nie chodziło o RN tylko była mowa jak UPR chciał się dogadać z PiSem i został olany. Widać jak wnikliwie ten wywiad oglądałeś i widać, co chciałes z niego zapamiętać.
Cytat:
|
Ale Bosak PiSu w mediach nie atakuje, a ten o którym mówimy aż się gotuje żeby dowalić pisowi. I to jego posłali do Pospieszalskiego a nie Bosaka. Dlaczego?
|
Spiseg