Wyświetl pojedynczy post
frank
Member

Od: 03.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.01.2014, 11:04
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Jest on twarzą RN w mediach jak go mam tytułować? Nie szef z RN? A co do krytyki, Tuska krytykowal jako część układu pookrągłostołowego, nie za to co od sześciu lat wyprawia. Przy okazji dorzucił tam jeszcze Kaczyńskiego "bo tez był przy okrągłym stole". Tak wygląda krytyka obecnej władzy ze strony RN. Natomiast tak jak napisałem, nagle wstał, podniósł głos, zaczął machać rękami i bredzić coś o pisie jako kontrolowanej opozycji, dziwił sie dlaczego pis nie ma telewizji i tym podobne farmazony. Po czym przeprosił ze sie zdenerwował . Jest gdzieś filmik z tego przedstawienia.

Skoro krytykują władzę to pokaż mi gdzie? Zaznaczam nie chodzi mi o teksty "wszyscy to złodzieje" "banda czworga" itd. Chodzi mi o przykład konkretnej krytyki PO czy PSL za konkretne idiotyzmy których się dopuszczają. Ciekawy jestem czy znajdziesz .

No i najważniejsze. Co RN robi w sprawie smoleńska, bo mam wrażenie że z jakichś powodów jest to dla nich niewygodny temat. A to już wesołe nie jest.

Więc jeszcze raz. RN krytykuje PO bez konkretów jako część układu do którego należy także pis, umówmy się że ciężko to nazwać krytyką władzy. Natomiast PiSu czepia się w TVNowskim stylu o każdy duperel dlatego moje stwierdzenie że RN czepia się PiS zamiast PO jest jak najbardziej zgodne z rzeczywistością. Twoja aktywność w temacie jest tego najlepszym dowodem.
Oglądnąłeś jeden filmik z Kowalskim i wypowiadasz się jak byś śledził ich poczynania od początku i na bieżąco.
Żeby było śmieszniej, we wspomnianym przez Ciebie filmiku mówi dlaczego krytykuje PiS i że podobno chcieli się z nimi układać (znaczy RN z PiS). Na ile to wiarygodne - nie wiem, ale skoro widać jesteś obeznany w temacie to może się ustosunkujesz do jego słów?
Po drugie - Hofman też się w mediach wypowiada, ale czy ktoś go nazywa prezesem PiS? Kowalski przecież nie sam reprezentuje RN w mediach. Przykładowo Bosak.
I tu po trzecie.
Pooglądaj sobie kilka dyskusji z jego (Bosaka) udziałem, będziesz miał dużo konkretów. Krytykę na PO też znajdziesz, ale krytykować to każdy potrafi (a już politycy to prawdziwi profesjonaliści w tym temacie). Ważniejsze, że gość myśli konstruktywnie i ma ciekawe pomysły - tu odsyłam na przykład do jego udziału w konferencji KNP.
Ostatnio edytowane przez frank : 15.01.2014 o godz. 11:15.