Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.01.2014, 02:36
Mówisz o Marianie Kowalskim ale ci powtarzam, że to nie jest żaden szef tylko po prostu jeden z członków Ruchu Narodowego.
A przeczysz sam sobie tym, że narodowcy zamiast krytykować władzę to krytykują PiS a później piszesz, że Kowalski przez cały wywiad krytykował Tuska...
Już nie wspominam o tym, że po prostu kłamiesz pisząc, że "zamiast krytykować postkomunistów" - zamiast to znaczy, że wcale nie krytykują władzy bo zamiast niej krytykują PiS. To jest oczywiście kłamstwo i nie wiem po .... ty takie rzeczy wypisujesz z uporem maniaka.
Jak ty chcesz dyskutować na inne, bardziej złożone i trudne tematy a kłamiesz, dopowiadasz sobie chore teorie pod rzeczy łatwo sprawdzalne i twoja głowa jest zbyt mała żeby pojąć, że RN krytykuje zarówno (a nie zamiast!) PiS jak i postkomunę to z czym do ludzi? Mądrzysz się w wielu tematach a podstawową logiką się nie umiesz posługiwać.
Zresztą tutaj też mi jakoś dziwnie odpowiedziałeś jakby ten fragment gdzie napisałem, że sam sobie przeczysz odnosił się do "szefa" Kowalskiego a on się odnosił do tych 2 pozostałych cytatów. No ale i tak mi zaraz napiszesz, że jesteś komuchem a ja jestem zbyt ograniczony żeby zasłużyć na spotkanie z tobą
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.