Temat: Praca
Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2014, 15:16
WiślakNH napisał(a):Wyświetl post
Zwykły wózkowy na początek ma średnią krajową,to samo operatorzy maszyn.
2000 brutto? nawet ludzie zatrudnieni na śmieciowych umowach do sprzątania mają większe stawki.
Czyżby?
Stanowisko w państwowej instytucji zajmującej się certyfikacją (nie ważne co to). Stanowisko na początek to specjalista, ewentualnie starszy jak się wciśnie bajerę. I pytanie od dyrektora:
-ale wie pan że u nas to raczej dla pieniędzy się nie pracuje
- to znaczy?
- możemy zaoferować na początek 1800-2000 BRUTTO !! (szybka kalkulacja i sami widzicie ile wychodzi)
Ktoś kto ma ukończone 2 kierunki na uczelni państwowej może liczyć na takie cuda.

Dlaczego robota państwowa? bo na dzisiaj najbardziej stabilna a na tym obecnie z różnych względów najbardziej mi zależy a dodatkowo z góry wiem ile dostane bez zabawy w prowizje od sprzedaży.

Niestety nawet na nia trzeba czekać do wiosny aż ktoś odejdzie na emeryturę.

Odnośnie PM wiem jak wyglądała rekrutacja na stanowiska ds. produkcji tytoniu (kontraktowanie dostaw) i tutaj oczywiście na początek kokosów nie ma ale wiadomo że po pewnym okresie zarobki ida w górę.

Rozmawiałem na privie jakiś czas temu z kimś z Miechowa w sprawie pracy niestety kontakt sie urwał. Nie wiem czy to u was też sie trafia że jakieś privy nie dochodzą. Miałem taka sytuacje już kilka razy np. odnośnie pytań o kurtkę co sprzedawałem odp. nie dochodziły. Pousuwałem wiadomości niestety razem z tymi kontaktami. Gdyby czytała to osoba o której mowa niech podbije na priv jeszcze raz
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 14.01.2014 o godz. 15:20.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując