Wyświetl pojedynczy post
Pawel Przemysl
Junior Member

Od: 01.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2014, 01:57
co znacza ... to tekst ktory sie tak konczy co mialem pisac ze pilkarze plakali w szatnie jesli jestes z klubem na biezaco to pewne sprawy sie pamieta , bo ja pamietam ze po tej klesce to ryczeli jak dzieci male a gdzie w zasadzie na pocieszenie byla liga europejska
Smuda i Bednarz w ramach wyjasnienia ktos cos napisal wiec wyjasniam ja wiem czlowieku w jakim klub jest okresie i na co go stac , lecz moje zdanie jest takie by Jacus ze sparciem prawnikow ( sam ma chyba papiery i kancelarje prawna w W -wa ) dal sobie spokoj z ta robota ( bo ja tez tak potrafie siedziec za biurkiem i o 9 rano przychodzi Bunoza o 10 Melikson o 12 Genkow a 14 Pareiko na drugi dzien nowi ... i wszystkim wale ta sama spiewke jest zle klub ma zadluzenie nie funkcjonuje normalnie albo rozwiazujemy umowe i oddam troche hajsu albo obnizka kontraktu bo ja jestem nowa miotla zatrudniona od wlasnie takich zadan przez Cupiala
a trener Franiu Smuda przy calym szacunku do niego i jego osiagniec ale ten facet ma lata a zreszta jego 5 mni minelo juz dawno to co zrobil w tym zespole na ta runde dziekowa mu za to , ale to pokazuje poziom polskiego futbolu oraz naszej ligi bo przed startem rozgrywek ligowych sklejali zespol nawet student byl naa testach juz zapomniales o tym ? profesjonalizm pelna geba ale bajka mi nie chodzi o tego typa tylko Franek dokonczy sezon z Lysym a pozniej ktos nowy jest wiele mozliwosci to moje zdanie nie wazne z jakim paszportem
Nie musi. Istnieje saldo ujemne.
Ta wiem ze istnieje , ale lepiej kupowac pilkarzy inwestowac w klub zarabiac pieniadze miec z tego zysk oraz radosc , robic dobra marke w europie , rozwijac sie o to w tym mi chodzilo w kwesti wyjasnienia
A co było celem: LM czy stabilny klub? Biedni poszli w szkolenie, my biliśmy dalej głową w ścianę
Kto jest biedny Lech i Legia ITI i Amika ? Oni poszli po rozum do glowy ze za kilka lat beda mieli z tego zysk !! Legia juz zarabia siano jako pierwszy polski zespol !! Jakos oba kluby potrafily
A o bank lub banki
To tak tylko tlumacze ze tam inaczej sie to kreci w Polsce to by go zniszczyl ZUS i zaraz bankrut i po klubie mamy ostani przyklad Polonii Wwa gdyby nie kibice to co , a tam to funkcjonuje i nie tylko w portugaliii i jeszcze graja w lidze europy plus ligi mistrzow masz tu sprawiedliwosc
odnosnie Cupiala i ligi mistrzow
ja mysle ze sie chlop sie wku...il i to na maxa odpadli z ligi mistrzow pozniej zle wyniki w europejskich pucharach ( LE ) kalkulator nie trzeba ksiegowego a zespol trzeba utrzymac i pracownikom placic caly rok ( mialo sie zarobic a znow sie jest w plecy ) , a klub jest jego wiec robi co chce i kiedy chce wiec zatrudnia Jacka Bednarza a ten tam sprzata i tak to wyglada a teraz jest lipa i jest ciezko ale jakos graja
europejskie sredniaki ?
Bate Fc Kopen. Apoel Viktoria czy inne ; wymienilem kilka klubow co maja mysle podobne zblizone budzety jak Wisla ( wczesniejsze lata ) , Legia obecnie lub wczesniej mysle byly to podobne budzety ale dzieki promocji LM plus zysku z calego tego cyrku UEFA to mogly grac co jakis czas , wiec o to mi chodzilo by byc co rok w tych rozgrywkach realia sa jakie sa ale nie chodzi mi tu o stan obecny klubu bo wiem ze jest lipa
nara dobranoc
Odpowiedz cytując