Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2014, 23:43
Pawel Przemysl napisał(a):Wyświetl post
Bo dla mnie dyrektor Valxks a wczesniej Petrescu to byly najlepsze transfery wedlug mnie w historii klubu
Tez mam takie zdanie.
mysle ze byla ogromna presja od Cupiala daj mi teraz lige mistrzow
Wcale nie taka ogromna presja. Cupiał chciał coś (LM) i dał możliwość zarobienia pieniędzy. Jeśli coś chcesz i masz pieniądze zawsze znajdzie się człowiek który to coś Ci obieca. Jak są podstawy sądzić że może mu się udać - wchodzisz w to. Osobiście bardziej widzę chciwość niż presję, i to po obu stronach.

co rok sezon w sezon klub musi miec saldo na plusie !!
Nie musi. Istnieje saldo ujemne.

A liga mistrzow i liga europ. to musi byc , bo bez tego nie ma co myslec o wielkim Klubie w sensie sredniaka w europie ! A akademie pilkarskie to jest to popatrzmy na tulipany ile tam juz sie to kreci ? Feyenord , Psv , Ajax . Idac tym kierunkiem to tylko zysk na lata dlugie lata , Legia juz zbiera plony , lokomotywa wciaz czeka ale tamjuz to istnieje a w Wisle gowno !!
A co było celem: LM czy stabilny klub? Biedni poszli w szkolenie, my biliśmy dalej głową w ścianę

Tam na zachodzie dziala to inaczej bank lub banki musza pozyczac ten hajs caly czas a w Polsce sa inne realia i tu jest inaczej wiec ciezko sie wbic w ta elite choc najlepiej bylo by sie spytac pana Czerwinskiego on chyba pracowal w banku
Nie muszą. Pożyczają bo wiedzą ze mogą żyć z odsetek - zwyczajnie nie zarzynają złotej kury. BTW Idź do banku w Hiszpanii i powiedz ze musi Ci pożyczyć kasę - przecież Cie wyśmieją tak samo jak u nas.

ps Smuda i Bednarz musza odejsc , nic do niego nie mam ale trenerow jest wielu on juz swoje 5 min mial a dajmy szanse innej osobie nie wazne z jakim paszportem
Nic nie muszą. Akurat gdyby nie Smuda to bylibyśmy w ciemnej dupie. My nie mamy pieniędzy i problemem nie jest słaby trener czy Bednarz tylko brak kasy.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując