Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2014, 23:20
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Spinasz się jak nastolatka i rzucasz jakieś teksty o ochłonięciu, tymczasem sam imputujesz mi, że coś twierdzę mimo że nie twierdzę.
Sorry Mistrzu, ale jak władasz do jednego worka Wojtka Kowalczyka, który jak na warunki krajowe był świetnym piłkarzem i Wolskiego czy Mikitę, to później pretensje możesz mieć sam do siebie. Dla mnie umieszczanie ich w jednym miejscu świadczy co najwyżej o gorączce. To tak samo, jakby obok stawiać Wasilewskiego i Stolarskiego. Jeden to wielokrotny reprezentant kraju który grał przez lata na przyzwoitym poziomie (również w Lidze Mistrzów), drugi jak na razie przegrywa rywalizację z Burligą. Może kiedyś będzie wybitnym piłkarzem, ale jak na razie za dużo szumu w stosunku do tego co pokazał.

A to że udało się wam opchnąć kilku średniaków za nieprzyzwoite pieniądze - gratulacje. My kiedyś pchnęliśmy do Rosji Gorawskiego (chociaż on w porównaniu do waszych młodych to był przekozak, strzelił nawet bramkę Realowi i miał statystyki dla Waszych nieosiągalne). I co? Nic. Pogratulować tylko obrotności.

Arked napisał(a):Wyświetl post
Ogarniacie to rzekome zainteresowanie Furmanem? W moich oczach to on przy naszym swojskich Chrapku wygląda jak dziad. A tu się okazuje, że w polskiej medialnej rzeczywistości jest wielkim talentem i pół Europy go chce. Czy tylko ja tak mam?
Gwoli uczciwości - ja nie ogarniam też gorączki towarzyszącej Stolarskiemu. Dobrze się zapowiada, jest młody, ale Juventus? Dla kogoś, kto przegrywa rywalizację o miejsce w składzie z Burligą? Serio?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.01.2014 o godz. 23:22.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując