Wyświetl pojedynczy post
morganfield
Senior Member

Od: 03.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2014, 20:46
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ja po cichu liczyłem, że w tym roku je sobie odpuścimy. Zwłaszcza, że nie ma problemu ze śniegiem na boiskach...
Nie ma pieniędzy na transfery, nowe kontrakty zawodników, uregulowanie zaległości wobec dawnych i obecnych, ale wyjazd do Turcji musi być! Paranoja.
Ciekawe co do powiedzenia ma na ten temat Jacek.
Arked napisał(a):Wyświetl post
wolfy, zimy może na razie nie ma ale jest ogromne ryzyko, że w newralgicznym momencie boiska zasypie śnieg. I to tak, że nie będzie się dało się w ogóle trenować, no chyba że biegi narciarskie. Nawet licząca każdy grosz Wisła nie może sobie pozwolić na takie zmarnowanie przygotowań do rundy wiosennej. Poza tym wyobrażasz sobie co by się działo wtedy na forum czy w mediach? Bednarza by chyba na taczkach wywieźli.
Nic nie trzeba sobie wyobrażać.

Cytat:
Masz coś sensownego do napisania w kwestii śniegu zaskakującego naszych działaczy w styczniu? Bo jeśli nie, to rypnąłeś jak (nomen omen) Łysy grzywką o kant stołu. Ja wiem, że niby efekt cieplarniany i inne bzdety, ale człowiek rozsądny powinien brać pod uwagę, że w styczniu będzie padał śnieg. Mam racje, czy nie?
Tak, tak. Wiem. Inna sytuacja, brak inteligencji, zamilcz, rzetelna ocena sytuacji, legia, liga mistrzów, sprzątaczki, czapka gruszek, Oproiescu, Iliev, etc.
Odpowiedz cytując