Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2014, 15:34
cfa napisał(a):Wyświetl post
Ale dalej twierdzę, ba jestem święcie przekonany, nawet sprawdzałem i czytałem swoje posty 15 razy, no powiedzmy od kiedy je napisałem i od kiedy wytknąłeś mi, że to Stan sprzedał Głowackiego i Marcelo cały czas analizowałem.
To nie stan sprzedał Głowackiego i Marcelo - masz rację i to jest jedna strona medalu. Wystarczy sprawdzić daty.
Druga - to że masz akurat rację do niektórych nigdy nie dotrze, więc chyba szkoda czasu.

Ja .......ę, Ci Holendrzy są winni całemu złu nie tylko po, ale nawet przed swoim przyjściem
Tarann napisał(a):Wyświetl post
Cupial przy pomocy Bednarza gra o większe pieniądze. Dopóki nie podpiszemy nowej umowy na stadion nie będzie szastania kasą, bo gramy biedaków. Rocznie chodzi o jakieś 4 - 5 m zł. Przy 5 letniej umowie to 20 mln. Druga sprawa pozbycie się łatki dojnej krowy (cena dla Wisły za zawodnika czy za sam kontrakt zawsze x2) w dluzszej perspektywie się opłaci. Przeczołgać rozkapryszonych kibiców których bardziej jara ile za kogo płacimy a nie kto jak gra też fajna sprawa
Nie wiem co jest smutniejsze - to, że prawdopodobnie wierzysz w to co piszesz, czy to jak bardzo się rozczarujesz...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.01.2014 o godz. 15:47.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując