wolfy napisał(a):

Jeżeli faktycznie Stolarski podpisze kontrakt z Legią, to albo go od nas wykupią za solidne pieniądze, albo pora otworzyć "Klub Stolara". W planach: bieganie po Błoniach, rozgrzewka na schodach.
Mecze? Może sobie obejrzeć, jak ma wykupiony C+.
Nie ma się co szczypać i inwestować w kogoś, kto się na klub wypiął.
|
No i właśnie, chłopak okazuje się największą mendą w kraju po Bereszyńskim chociaż ten chyba nie manifestował w wywiadach swojej bezwarunkowej miłości do Lecha. Stolar niestety jeszcze w tamtym sezonie wraz z ojcem twierdzili, że dla Wisły są w stanie oddac wszystko. Ale chłopak usiadł i zmieniła się optyka .... Ale i tak mi się zdaje, że to jest element gry aby wyciągnąc z Wisły jak najwięcej(bynajmniej taką mam nadziejej, a jak nie wyjdzie no to zawsze jest jakiś Juventus
@For_Fun
Jakoś odszedłem od dyskusji w tamtym temacie, fakt zmiętkłem jak ktoś przypomniał mi o Sosnowcu
Ale dalej twierdzę, ba jestem święcie przekonany, nawet sprawdzałem i czytałem swoje posty 15 razy, no powiedzmy od kiedy je napisałem i od kiedy wytknąłeś mi, że to Stan sprzedał Głowackiego i Marcelo cały czas analizowałem. I wiesz co jednak napisałem, że w sezonie w którym przyszli holendrzy, ww dwójka została sprzedana, a jest jednak w tym różnica bo Robert i Stan przyszli w trakcie sezonu, a wspomniani obrońcy odeszli z klubu przed zatrudnieniem nowego trenera i dyrektora sportowego.