Wyświetl pojedynczy post
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.01.2014, 14:15
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Ręce opadają . Czyli jak mówie Valckx dostawał pensje za nic nie robienie, a calemu zlu jest winny pan Cupiał . Jezu, skad sie tacy "kibice", jak ty biora? Twoja milosc do holendra jest niesamowita i niespotykana. Przeczysz oczywistym faktom. Nie chce mi sie nawet z Toba dyskutowac, to co wypisujesz to jest KOMEDIA. Nie potrafisz tez czytac ze zrozumieniem, a ja nie mam zamiaru po raz tysieczny tlumaczyc Ci czegos obrazkowo. Osmieszyles sie juz kilkakrotnie poprzednimi postami i na tym zakonczmy. Kompromitujesz sie rowniez wypowiedzia nt. grajkow bez kontraktow, co jest wedle Ciebie rownoznaczne z szukaniem emerytow. Gwarantuje Ci, ze w Holandii znalezliby sie znacznie mlodsi i bardziej perspektywiczni gracze, ktorzy za takie kosmiczne wynagrodzenia odbyliby pielgrzymke.

P.S - Raporty mozna znalezc. Tutaj ktos wlasnie wkleil dramatyczne dane z raportu Ernst & Young, nad ktorym dyskutowalismy juz kilka lat temu. Gdzie ty wtedy byles? Nie mam pojecia. Pewnie nawet nie znasz tego dokumentu, tak jestes zorientowany w finansach Wisły .
Może zaczniesz dorabiać jako skaut skoro tak łatwo znaleźć perspektywicznych graczy bez kontraktu?
I znowu wmawiasz mi coś czego nawet nie napisałem. Teraz to już nawet nie napisałeś nic konstruktywnego, więc uczepiłeś się mojej skromnej osoby. Bez odbioru.
Odpowiedz cytując