Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.01.2014, 13:15
zastanawiacie sie czasem co piszecie ? nie mozecie pomyslec napisalem zeby sprobowac kolesia na pol roku - za rozsadna cebne- coz to szkodzi ? zwlaszcza ze mamy w kadrze tylko jednego napastnika !!! i pseudo napadziora Boguskiego nie wiem gdzie wyczytaliscie z tym jego tankowaniem i 3 lidze irlandzkiej - bo ja tego nie znalazlem - ale niewazne- chodzilo mi o to ze -przy tej nedzy jaka mamy z napastnikami warto chlopaka na tych pare meczow sprawdzic - z Brozka tez sie wszyscy smiali przez 2-3 lata a tu klops- okazalo sie ze na jedna z najslabszych lig w europie daje rade - rownie dobrze moze byc z Janczykiem - a jak nie odpali to w czerwcu wypad- oczywiscie pisze tylko teoretycznie bo niewiadomo czy Smuda by go chcial - czy on by chcial do Wisly itp. itd - to tylko rozwazania - ale przy kadrze 15 osobowej + juniorzy to nie ma na co wybrzydzac ....szczegolnie ze teraz jest czas na to - bo nie wiem czemu mam wrazenie ze jak wejdziemy do 8 - to pozniej skonczy sie to tak jak Puchar Polski - ale obym sie myslil , a wracajac do Janczyka- to ani kolesia nie lubie, ani nic- ale NA BEZRYBIU I RAK RYBA - wiec nie sadze zeby koles byl gorszy niz Boguski, Kaminski ...ale dla niektorych podrzucenie watku do dyskusji to od razu orgazmy i spinania ...jak zwykle zreszta , wiec pozdrawiam klawiaturowych Football Menagerow i pieniaczy
Odpowiedz cytując