Cytat:
|
Jaroo1 czekam, aż stwierdzisz że to wszystko wina Kaczyńskiego bo podpisał TL. Oczywiście ci którzy wybrali do władzy debili są bez zarzutu.
|
Oczywiście po części to wina Kaczyńskiego i PiSu. Oni nas w to gówno wciągnęli razem z kolesiami z PO i ekipy więc chyba naturalnym jest, że wszystkie następstwa związane z byciem w UE to są ich "zasługi".
Chcieli oddać niepodległość to oddali, teraz jakieś cepy z Brukseli nam mówią co jest dla nas złe co dobre, co i jak robić.
Ja czekam aż PiS dojdzie do władzy i zobaczymy jak będzie walczył z UE. Czy przypadkiem nie będzie tak samo rolowani za rządów PiSu jak za PO. Ciekawe co wtedy powiesz. A no ja naiwny, co ty możesz powiedzieć? Przecież ty zawsze sobie znajdziesz wymówkę żeby usprawiedliwić twojego pana.
W twoim chorym rozumowaniu to ja ponoszę odpowiedzialność za to co robi PO bo ośmieliłem się nie głosować ani na PO ani na PiS ale już Kaczyński i PiS nie ponoszą odpowiedzialności za to co nam zgotowała UE i TL. Oni do UE rękę przykładali ja do wygrania PO nie przyłożyłem dłoni. Ale taka jest właśnie twoja logika co nie?
I jakieś kłamstwa jeszcze wypisujesz, które sugerują, że ja nie uważam za odpowiedzialnych tej sytuacji wyborców PO.