Wyświetl pojedynczy post
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.01.2014, 09:45
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post

A tutaj kolega widze tez ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem . Po pierwsze - gdybys sie interesował Wisłą, to wiedziałbys, że Valckx mial niezwykle silna pozycje i odpowiadal w klubie za transfery(wlacznie za dogadywanie sie do wysokosci kontraktu, ktore to musialo byc przyklepane z gory, co oczywiste). Po drugie - za zatrudnie wymienionych przez Ciebie odpowiada Stan. On ich znalazl, on ich polecil, on z nimi sie dogadywal. Odchodzac od tematu, co to jest płacz, a co to jest dyskusja na rzeczowe argumenty? Na razie ty placzesz(poslugujac sie twoja gimnazjalna retoryka) nad tym, ze ktos osmielil sie skrytykowac panow holendrow(odsylam jeszcze raz do raportow finansowych). Przy okazji jestes kolejnym gosciem, ktory ma ciekawa teorie nt. funkcjonowania klubu...tzn. pan Cupial mial obserwowac Ilieva i Jaliensa? Ogladac DVD, jezdzic na mecze, zbierac informacje? Mi sie wydawalo, ze to dzialka dyrektora sportowego . Tak mi sie nasuwa z kilku wypowiedzi, ze Valckx za nic tu nie odpowiadal . Po prostu był, a to ten fatalny pan Cupial wybieral pilkarzy, negocjowal z nimi kontrakty, itd. To jeszcze podziekuj Stanowi, ze za nic nie robienie(z tego tak wynika) kasowal olbrzymie pieniazki od nas. Włodarze byli zaslepeni pierdołami jakie do ucha opowiadal im Valckx, i sie na tym wszyscy przejechali. Masakra, jak ktos moze bronic tamten duet, kiedy mamy taka sytuacje, jaka mamy(nie mowie o kolejnych kompromitacjach w lidze przez ostatnie sezony).

P.S - I na przyszlosc radze sie zapoznac czym zajmuje sie Dyrektor Sportowy w klubie piłkarskim...bo to podstawa do dyskusji...
Widzę, że to nie ja mam problemy z czytaniem, a nie Ty. Pokaż fragmenty w których każę Cupiałowi pracować jako skaut .

A no i pokaż te słynne raporty.

Na resztę nie mam obecnie czasu odpisać bo jak to napisałeś odnośnie mojej retoryki - śpieszę się na lekcje do gimnazjum
Odpowiedz cytując