Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2014, 21:46
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Chłopcze skończ już z tym Turskim, jako mentorem i nauczycielem, bo mogę nie zdzierżyć i nie bacząc na okres żałoby parę słów prawdy o nim napisać.
Przytoczyłem ci co najmniej jedną sytuację z Palikmiotem w której nie miał do czynienia z rzekomo gruboskórnym politykiem, a z Rodziną dotkniętą śmiercią najbliższej Osoby. Sytuacja być może podobna do obecnej z red. Turskim tylko, że Palikmiot zmyślał bo mu się durnych żartów zachciało kilka chwil po pogrzebie, a ja mógłbym napisać kilka słów prawdy o tej "ikonie dziennikarstwa".

Przede wszystkim to nie jest prywatny folwark "jaśnie wielmożnych zarządców" TVP.

Karnowscy jak na razie nie są skazani żadnym wyrokiem sądowym, nie mają ograniczonych praw obywatelskich, więc nie ma żadnych podstaw do takich "zakazów" w publicznej TV. Prywatny właściciel może sobie stosować jakieś ograniczenia wg swojego widzimisię, ale nie TV publiczna.
Z całym szacunkiem , ale Turski przez dziesiątki lat pracował ,uczył i wychowywał pewnie setki dziennikarzy , zdobył ich szacunek i uznanie , i ci ludzie postanowili teraz zadbać o jego dobre imie , a twoje opinie , człowieka ,który pewnie nie ma i nie miał nigdy nic wspólnego z telewizją ,ani nie znał Turskiego są w tym momencie jak dla mnie 10cio rzędne, acha i możesz jeszcze powtórzyć ,że po pijanemu prowadził Panoramie

To jak TV jest publiczna i można wszystkich zapraszać ,to se zaproś Adolfa Hitlera ,niech zrecenzuje widzom "Mein Kampf"