Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2014, 08:52
Luu... napisał(a):Wyświetl post
jak już kolega jest tak poinformowany to poproszę o miesięczny bilans wydatków.
Kocur napisał(a):Wyświetl post
O ja też chętnie poczytam bo odnoszę wrażenie że kolega "m" wie więcej od Bednarza
Roczny bilans wydatków na pensje w 2013 r.
http://www.wprzerwie.pl/Wpis,Sport,5...-warszawa.html Zawsze można kwestionować te dane.. Jeśli ktoś ma inne, chętnie je przeczytam i skoryguję pogląd w sprawie. Powyższym zestawieniem sam byłem zaskoczony, gdy z jego treścią się zapoznałem. Tyle że jest temat do nibylandii..

Wracając do tematu głównego, w polityce transferowej były jednak jakieś zapowiedzi, wpierw o 3 /4 wzmocnieniach, ostatnio o 2 /3, ze strony trenera, Prezes zapowiadał wpierw kłopoty bogactwa, następnie zmienił pogląd o 180 %, iż wzmocnień nie będzie o ile kadra będzie utrzymana bez zmian. Odszedł Małecki i bez względu na stosunek do jego osoby i ocenę jego formy sportowej jest to ubytek kadrowy, stąd pytanie o zastępstwo jest uzasadnione..

Ja cudów nie oczekuję, tylko jednej rzeczy, spójności słów i czynów, okienko transferowe się dopiero zaczęło.., spokojnie wiec czekam na korekty kadrowe, które nie tylko będą nas osłabiać.
Mamy 4 piłkarzy z wyższymi od innych kontraktami, Bunoza, Chavez, Jovanović, Garguła. Mamy kłopot z nowymi umowami, liderzy drużyny to dziś Głowacki, Paweł Brożek, ale też Miśkiewicz, a z tym ostatnim może być różnie odnośnie nowego kontraktu.. , jest kwestia Stolarskiego.
Rozumiem mechanizm krótkiej kołdry, ale .., nikt chyba tu nie chce aby wyniki całkiem dobrej rundy jesiennej zostały zmarnowane..

Generalnie, wchodzę na to forum z przekonaniem iż jest tu dyskurs o naszej przyszłości, a tu ciągle jak pijany do ściany wracamy do 2011 roku, ileż można .., zrobiłem sobie swego czasu przerwę od tego forum i co , ano jest bez zmian, jakby czas stanął w miejscu..
Ten sam folklor, dokładnie te same osoby toczą dokładnie ten sam spór o ..przeszłość, ileż można mydlić ludziom oczy..
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Mam po prostu dość słuchania o tym, że ktoś zadłużył ten klub i nie ma teraz kasy na nic. Po prostu właściciel ograniczył fundusze przekazywane klubowi, przez co Wisła musi sobie radzić poniekąd sama. A, że w klubie nigdy nie przyjęto scenariusza, że Cupiał przestanie klub finansować to jest jak jest.
III raz to cytuje, ufam iż nie będę musiał po raz IV..

Mnie np. interesuje to czy jeśli Wisła nie przedłuży kontraktu z Miśkiewiczem, to kto będzie naszym pierwszym bramkarzem.. Rozmawiajmy o przyszłości, a jak nie ma żadnych danych, to cisza będzie tu dużo lepsza niż tysięczny raz bicie piany, o 2011 roku..

W tym linku jest Ile wydają rocznie na pensje kluby ekstraklasy: http://www.wprzerwie.pl/Wpis,Sport,5...-warszawa.html u nas w 2013 poziom Piasta Gliwice. Per salto poziom Piasta Gliwice, ale szczegółów oczywiście nikt z nas nie zna.
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Jestem ciekawy tych pensji, które są najbardziej strzeżoną tajemnicą każdej prywatnej firmy
Ciekawość to pierwszy stopień do piekła , też jestem ciekaw szczegółowego rozliczenia, kto, ile, jak, za co... tyle że dla mnie istotniejszy jest ogólny bilans, ogólna wartość pensji, a ta pokazuje iż może zbilansujemy budżet i może będziemy samowystarczalni, ale na jakim poziomie..
Ostatnio edytowane przez milosz : 09.01.2014 o godz. 11:50.
Odpowiedz cytując