Wyświetl pojedynczy post
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2014, 01:10
raindog napisał(a):Wyświetl post

Dla mnie sprawa jest jasna - Boss po kilku przegranych spotkaniach stwierdził, że nie dopłaci już złotówki do klubu i stąd ten cały problem finansowy.
[/url]
Ja to nawet dam sobie mały palec prawej rączki uciąć, że tak właśnie było.

Cupiał jest tutaj jakiś czas i chyba wiadomo, co to za rodzaj człowieka. Te mity o stopniowej odbudowie pozycji Wisły to takie bajeczki. Wystarczy spojrzeć na TFK (jak to wyglądało na przestrzeni lat). Może wielu się to nie spodoba, ale mieć nadzieję na te transfery, miliony i sponsora, to prawie jak wierzyć w to, że TFK budowana była uczciwą i systematyczną pracą (już nawet abstrahując od tych newsów o procesie).

Podobnie jest z wiarą w holenderskie zadłużenie. Ale to jest historia nad Smoka Wawelskiego. Jeden Holender naściągał szrotu, a mógł przecież zorganizować piłkarzy na europejskim poziomie. Palili się, żeby trenować w klitce pod stadionem i na boisku z psimi podarkami. Drugi gwiazdorzył - zdobył tylko mistrzostwo, co to jest. Jakby jakiś Stokowiec albo Hajto je zdobyli, toby była zabawa! No dobra, Holendrzy uciekli i narobili długów, to trzeba sprzątać.

Pan Bednarz obiecywał problem bogactwa, na razie mamy bogactwo problemów. Chciałbym, żeby poszedł do tego cygańskiego uwodziciela z Legii, i tam już sobie został. Niech ktoś otwarcie wypowie się w temacie Wisły, bo robi się coraz śmieszniej.

W żadną odbudowę nie wierzę. Jest stopniowe zwijanie dywanu. Ale nie martwcie się - na niższe ligi starczy stadion w Myślenicach.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując