Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.01.2014, 18:29
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Dobra, ja sobie daję spokój na pewien czas, bo zjawi się Wolfy i będzie mówił że jestem opętany psychozą Stana, wyliczał ile postów napisałem i ilu słów w nich użyłem.
Acha , no to wszystko jasne.

For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Widać, jak niektórzy sa mało poinformowani...kłopoty finansowe wzieły sie z kosmicznych kontraktow, ktore zostaly po Holendrach, z braku MP, bezwartosciowych grajkow(ktorych nasprowadzali holendrzy, a ktorych nie mozna bylo opchnac...a transfery z klubu stanowily wazna czesc funkcjonowania Wisły) i braku pucharów w kolejnym sezonie. O prowizjach jakie placili Holendrzy za podpisywanie kontraktow tez nie ma co mowic.
Następny zwolennik spiskowej teorii dziejów .. Te „kosmiczne kontrakty” to teraz płace na poziomie Piasta Gliwice
. http://www.wprzerwie.pl/Wpis,Sport,5...-warszawa.html Transfery to już były , obok Kirma za małe co nie co, gratis odeszli Wilk, Genkow, Małecki.. Zaś ci „bezwartościowi grajkowie" (od S.V.) to zdobyli MP i tylko od UEFA zarobili dla klubu 4 melony euro., ileż można, ciągnąć tą spiskową teorię o „złym obcym” ..
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Mam po prostu dość słuchania o tym, że ktoś zadłużył ten klub i nie ma teraz kasy na nic. Po prostu właściciel ograniczył fundusze przekazywane klubowi, przez co Wisła musi sobie radzić poniekąd sama. A, że w klubie nigdy nie przyjęto scenariusza, że Cupiał przestanie klub finansować to jest jak jest.
Dokładnie mam to samo i stąd i ten mój post.
Jagul napisał(a):Wyświetl post
I po co tu komuś mydlić oczy, że jest inaczej?
A bo najlepiej jest zwalić na "obcego", no bo gdyby nie oni to bu u nas było eldorado, ale spoko Nasz panujący miłościwie prezio J. Bednarz już przecież zapowiedział "kłopoty bogactwa" , więc nic tylko czekać na mannę z nieba..

Ostatnio edytowane przez milosz : 08.01.2014 o godz. 20:18.
Odpowiedz cytując