Rob_Zombie napisał(a):

|
Sugerujesz że Cupiał robi u nas też jako scout?
|
A umiesz w ogóle czytać? Nawet w zacytowanym zdaniu masz napisane, że Valckx wybrał piłkarzy. Nawet Ci napisałem, że lepszych lub gorszych. Ale chyba jeśli chodzi o sprawy finansowe, to nie dyrektor sportowy decydował o tym jakie pensje będzie pobierał dany piłkarz. Ktoś z zarządu się na to zgodził.
Rob_Zombie napisał(a):

|
Mnie brak słów na takie argumenty. Nie wiem jak to interpretować. "Cupiał zakręcił kurek z pieniędzmi"... co to znaczy? To znaczy że... przestał dokładać Bóg wie ile do kasy klubu? Czy to... źle? Dobry wujek ma płacić zawsze i wszędzie? "Taka jest kibiców wola, B Cupiał dorzucaj wszystko co masz do klubowego wora!"? Najłatwiej się wydaje cudze pieniądze...
|
Ja .......e człowieku czy ja gdziekolwiek napisałem, że to źle? Tworzysz takie teorie spiskowe, że dramat.
Nie uważam, że to źle. Nie uważam, że to dobrze. Jego pieniądze jego sprawa. Jak dla mnie to może w ogóle przestać finansować klub i ja to zrozumiem.
Mam po prostu dość słuchania o tym, że ktoś zadłużył ten klub i nie ma teraz kasy na nic. Po prostu właściciel ograniczył fundusze przekazywane klubowi, przez co Wisła musi sobie radzić poniekąd sama. A, że w klubie nigdy nie przyjęto scenariusza, że Cupiał przestanie klub finansować to jest jak jest.
I po co tu komuś mydlić oczy, że jest inaczej?