Wyświetl pojedynczy post
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.01.2014, 15:40
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Cupiał dał zielone swiało... taaaaak.

To tak jakby ktoś dał tobie 4 tys złotych i powiedział: "Kup mi za to jakiegoś maybacha. Może być trochę używany, Ja wierzę, że jako magik z PSV zainwestujesz te pieniądze lepiej niż inni przed tobą, w sposób który w przyszłości da odpowiednie zwroty. Bo ja tego maybacha mam zamiar sprzedać potem, a w międzyczasie pojeździć nim wieczorami po Promenade des Anglais w Nicei i nałapać na niego trochę panienek".
Nie, to było tak: "Kup mi 40 letniego poldka, do którego będę musiał dopłacać przez lata a który będzie ledwo jeździł. I którego nigdy już nikomu nie odsprzedam." Każdy w PL był, jest i będzie ograniczony finansami.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując