milosz napisał(a):

|
mnie najbardziej frapuje w tym wszystkim przekonanie że co by nie zrobiono w klubie to jest dobrze.. , że też niektórzy tak mają.
|
Wskaż mi jedną osobę na forum (mówimy o poważnych użytkownikach), która myśli w sposób przedstawiony przez Ciebie. To raczej Ty - cokolwiek Bednarz by nie zrobił - napiszesz, że zrobił to "chujowo". Ciekawe też kiedy dotrze do Ciebie, że chyba wszyscy tutaj zdają sobie sprawę z błędów popełnionych przez Bednarza. Nie każdy jednak ma zamiar jebać go przy każdej nadarzającej się okazji (jak to masz w zwyczaju), bo trochę dobrej roboty też ostatnio wykonał.
edit. Tak, krytykę Bednarza biorę do siebie, to przecież mój wujek... Chłopie, tu nie chodzi o krytykę ale o umiar, ty go po prostu nie masz.
Edit. 2 Gdybym chciał odpowiadać na każdy Twoj krytyczny post względem Bednarza nie starczyłoby mi czasu. Kończę już, dodam tylko - bo widzę, że dalej nie dociera - że absolutnie nie oceniam dobrze pracy Bednarza, nie uważam jednak łysego za całe zło tego klubu. I zbastuj z tym posterunkowym...