Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2014, 02:26
muerte
Moim zdaniem swoim wywodem sam się "lekko kompromitujesz", stad może nie powinienem odpowiadać, ale ..co tam, .. masz:
1)Teza że Wisła za pół roku by zbankrutowała, to straszak którym można wytłumaczyć każde działanie, teraz też w każdej chwili właściciel może zażądać zwrotu długu z Wisły do TF, tyle że takie rozważania to inny temat.., to Nibylandia.
2) wartość rynkowa piłkarza grającego lepiej bo w lepiej grającej drużynie według ciebie byłaby niższa, według mnie wyższa, masz prawo do swojej pokrętnej logiki, co w niczym nie zmienia mojej.
3) To tylko Twoja opinia, dla mnie bez znaczenia. Można było albo zachęcać do lepszej gry, przedstawiając wizje drużyny ze Smudą i Brożkiem (iż jest i taki pomysł na jego sprowadzenie), albo konsekwentnie wypychać piłkarza z drużyny (co miało miejsce od wiosny 2012). Jest multum przykładów piłkarzy którzy chcą odejść, ale wolą klubu jakiś czas w imię interesów tego klubu grają w nim nadal. Np. Lewandowski też by wolał już grać w Bayernie, a zagra jeszcze pół roku w BDB.

- mnie najbardziej frapuje w tym wszystkim przekonanie że co by nie zrobiono w klubie to jest dobrze.. , że też niektórzy tak mają.

raindog napisał(a):Wyświetl post
Pamiętacie nową, lepszą Legię? 1mln E za Vdrojaka? Czemu tam nie ma kryzysu? Powtarzam to kolejny raz - oni potrafią sprzedawać zawodników. Holendrzy też potrafili, a Bednarz tego jeszcze nie pokazał. Mam nadzieję, że teraz pracuje, a nie nurkuje.
I tu jest problem.., że jeszcze nie pokazał. Może z Bunozą pójdzie mu lepiej, oby !
Oj, serek.c2, tak go ciągle bronisz iż już nie czytasz krytycznych wobec niego postów innych niż moje .. pierwszy z góry czytaj .. też go krytykuje raindog, tyle że za inne błędy.., a ta dobra robota to niby co.. konstatowanie kończących się kontraktów, no fajnie że się kończą.
Hmm powiem tak zupełnie niepotrzebnie dodajesz tu element osobisty.
No, ale ogólnie Mr. serek.c2 jest .. dobrze, a będzie jeszcze ..lepiej, bo teza ogłoszona o "kłopotach bogactwa" w połowie 2014 roku, jest przecież prawdziwa, prawda !?
Moja drobna sugestia, nie bierz krytyki J.B. zbyt osobiście do siebie, to zupełnie niepotrzebne.

EDIT 2 Do postu poniżej, rozumiem, że umiar to według Ciebie brak krytyki.
Chłopie wyluzuj, to nie J.B. jest wartością godną obrony tylko interes i dobro Wisły, nawet kosztem twojego samopoczucia, a czy to jest Twój wuj, być może nie, ale zachowujesz się jakby był członkiem Twojej najbliższej rodziny, bo.. każde moje krytyczne zdanie, absolutnie każde i ..i .. już jest na miejscu posterunkowy serek. c2. , I to w obronie, kogoś .. kto na nią absolutnie nie zasługuje, powtórzę, nie zasługuje.
- Nigdy też nie pisałem o nim jako "całe zło", więc nie fantazjuj, rzecz w tym abyś przestał utrudniać jakąkolwiek krytykę, na co czas wbrew temu co twierdzisz zawsze znajdujesz.
- I pamiętaj iż bez krytycyzmu, nie ma rozwoju, dotyczy to również Wisły Kraków..
Ostatnio edytowane przez milosz : 06.01.2014 o godz. 16:03.
Odpowiedz cytując