raindog napisał(a):

Piszczek też całe życie grał jako napastnik, a Bunoza jako środkowy.
O ile w przypadku Jovanovica, zmienność pozycji nie wchodzi w rachubę, u innych może być inaczej.
|
Absolutnie tak, Jova na środku daje radę, na boku obrony już nie.
- Na nic tu Twoje małe prowokacje, wartość Pana Bednarza poznali w Legii gdy tam pracował, poznał Pan Cupiał gdy go z klubu wyrzucał, a teraz boss ma taki kaprys aby był u nas ponownie, ot kto bogatemu zabroni..
-Zawsze mnie bawią tacy Internetowi adwokaci cudzej nieudolności, jak Ty, Bednarz od 12 marca 2012 roku był na stanowisko wiceprezesa zarządu Klubu do spraw sportowych i robił co mógł aby było coraz ciekawiej ..i robi tak do dziś, np. zapowiedział już jako prezes iż w połowie roku 2014 będą u nas tylko kłopoty bogactwa, wprost nie mogę się doczekać.
Rzecz polega na tym iż nikt tu nie kwestionuje iż Melikson chciał odejść, tyle że nikt z włodarzy Wisły w tym jej prezes nie namawiał go do zagrania jeszcze pół rundy kolejnego sezonu i przy nowym trenerze, ano właśnie trenerze.., albowiem Pan Kulawik to kiedyś świetny piłkarz, ale trener żaden, otóż przy nowym szkoleniowcu Panu Smudzie szansa na bardziej intratny dla Wisły kontrakt byłaby znacznie większa.. wiesz to jest tak że ja patrzę na punkt widzenia Wisły, bo dla Maora im szybciej się wydostał się z polskiej ligi tym lepiej..