Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2014, 10:29
A co ma piernik dow iatraka? Co do oceny PiSu mają złe rządy PO? Ale właśnie takie jest twoje myślenie fanatyczne. PO złe czyli do PiSu się nie dopieprzam za nic. I jeszcze ci taki fanatyk napisze, że się czegoś nawąchałeś.
Co do UE, TL i PiSu/Lecha Kaczyńskiego. Oni nas wciągnęli w to gówno zwane UE i teraz to sobie można pisać o jakimś wywalczaniu czegoś lepszego/mniej szkodliwego dla nas.

Cytat:
Polska nie potrzebuje ani euroentuzjastów, ani polityków zamykających UE w sloganie o Związku Europejskich Republik Socjalistycznych. Takie hasła wywołują oklaski na wiecach MW, ale do planowania polityki nie są przydatne. Rzeczpospolita potrzebuje ludzi, którzy by w jej imieniu poprowadzili grę w UE, maksymalizując zyski i minimalizując straty. Lech Kaczyński tak właśnie zrobił. Osiągnął możliwie dużo, przy minimalnych kosztach własnych.
Cóż za hipokryzja. UE trzeba lizać po jajach ale już po Ruskach to można jechać będąc PiSem bo przecież Rosja to taki mały gracz, który jest nam obojętny. Śmieszne.

PS A jeśli jakiś urzędas z UE mówi "ej Polaczek od jutra zmniejszasz emisję CO2, od jutra nie będziesz sprzedawał wędzonego mięsa itd" to co to jest jak nie utrata suwerenności? Kurde chłopie weź się obudź bo ty jesteś jak te typowe komuchy, o których piszesz. Zaślepiony PiSem na tyle, że wejdzie w dupę ZSUE bo tak mu wódz powiedział, żałosne. Prawda jest taka, że dzięki UE ktoś z zewnątrz Polski nam ustala prawa, karze nam się podporządkowywać pod nie. I jak to nie jest utrata suwerenności to ja nie wiem czego ty i niezależna oczekujecie ;/ Porażka z tymi zaślepionymi ludźmi
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 04.01.2014 o godz. 10:34.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.