Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2014, 00:56
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Patrzysz na dziś, patrzysz na teraz.
Ja osobiście mówię na dziś, jutro i pojutrze: niech odchodzi. Nie chciałbym, żebyśmy hamowali jego rozwój, a konkretnie Smuda i Burliga. Pierwszy, bo nie wstawia go do składu za metrykę, a drugi, bo nie daje się objeżdżać na boku obrony tak jak on. Wstydźcie się.
Nie jestem na niego zły, tylko zmęczony .......eniem chłopaczka który nic jeszcze nie pokazał ani niczego nie osiągnął. Stępiński to przy nim drugi Roberto Carlos. Taki Małecki przebijał się dwa sezony do składu, poszedł na wypożyczenie do Zagłębia Sosnowiec, a w końcu wygryzł ze składu Łobodzińskiego i miejsca już nie oddał. O, to są piłkarze którzy się przebili, coś pokazali.

Może się rozwinąć, nic nie stoi na przeszkodzie. Na razie jednak dużo mu jeszcze brakuje do średniego poziomu ekstraklasy. Bardzo dużo.

Nigdy nie wierzyłem w bajeczki o Prawdziwym Wiślaku Stolarskim, a na jego odejście byłem już przygotowany od pół roku. Mógłby sobie jedynie darować żenujące wywiady.

Tak więc bez histerii. Ma propozycję kontraktu na stole. Z tego co słychać - uczciwą. Nie podoba się? Jego problem. Chce do Legii? Droga wolna.
Nic na siłę.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.01.2014 o godz. 01:21.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując