piotek napisał(a):

|
Nie mam pojęcia, jak można za Furmana dać 3 mln ojro... Czyli co? Chrapek jest wart przynajmniej tyle samo? Ten sam wiek. Rola na boisku, wiadomo, że inna, ale nikt mi nie wmówi, że Furman jest wart więcej...
|
No i co z tego, że ten sam wiek i rola skoro Furman już pokazał się w pucharach, do tego występy w 1 rep i miejsce w składzie lidera.
Cytat:
|
Tylko prawda jest taka że w piłce nie znajdziemy już nowego Gerrarda, Maldiniego czy Tottiego. Jedyną pozycją na której mógłby występować jest prawa pomoc, z Górnikiem pokazał że szybkość i przyspieszenie ma
|
Do Warszawy chcą go sprowadzić z zamiarem gry na defensywnym pomocniku w miejsce Łukasika czy tam Furmana, przynajmniej tak twierdzi Ćwiąkała, który zazwyczaj ma dobre info. Jak już ma odejść to niech idzie za granice, nie rozumiem go, skoro interesuje go wizja rozwoju, to różnica między Legią (tam dostanie warunki lepsze niż tutaj, ale chyba niewiele lepsze, co?), a zagranicą myślę, że jest znacząca... Zostając w PL i tak więcej będzie grał w Wiśle bo jeszcze chwila i tak wskoczy do tego składu...