Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.01.2014, 13:12
szprotson napisał(a):Wyświetl post
a czemu niby będzie żenua?.
Żenua ze strony klubu.
W naszym interesie jest stanąć na głowie by nie dopuścić aby przeszedł do Legii. jeśli nie jesteśmy w stanie go przekonać by u nas został niech idzie do Juve. L wypada mu obrzydzić za wszelką cenę. Kontrakt podpisać choćby na rok. Powód zamknę w dwóch literach - PR.

Czyli wypadałoby uniknąć kwasu w postaci:

domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Piłkarz ma prawo wybrać wszystko co zechce, nawet przejśc z Wisły do Legii lub sracovii, ale my wtedy mamo prawo to nazwać po imieniu. Jeśli to zrobi to mam nadzieje, że zostanie jeszcze pół roku i nasłucha się o sobie i swoim ojcu wielu słów prawdy...
a w zamian usłyszeć "Paweł jako nasz wychowanek może liczyć na specjalne traktowanie i specjalne względy, w tym także na wyjątkowe zarobki jak na nasze warunki. Dbamy o naszych wychowanków, o nasze diamenty.".

Edit:
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
jeśli odejdzie do Legii to zamknie ten rozdział raz na zawsze...
Owszem, ale kto bogatemu zabroni.
Czy Lewandowski tęskni za Zniczem Pruszków/Lechem? Wątpię.
Powód: małe L.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 02.01.2014 o godz. 13:17.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując