Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.01.2014, 02:18
Skoro szacowne jury przedłużyło termin głosowania, to i ja pozwolę sobie zamieścić swoje propozycje

Najlepszy forumowicz: W tej kategorii wydaje mi się, że powinny znaleźć się osoby, które także na tym forum dają coś z siebie Pro Publico Bono: WISŁAZWE, RoS, Kocur

Miss forum: Ela (choć niestety już od dość dawna się nie odzywa)

Innowierca: kreseq, 0 22

Żartowniś: gigant
(choć czasem nie zna umiaru i czyni sobie żarty ze spraw nieprzystających do kabaretu)

Najmądrzejsze posty: Arapaho, Kocur, serek.c2, Mareq (nie zgadzam się z poglądami, ale szacunek za wiedzę i poziom dyskusji), Bóg Trybun (objawion), BBudowniczy

Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): nie dostrzegłem

Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): fialo

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym):
niestety Ela, Wiślak68, 7kotów, wienek, OlTSchool

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada:
poza corocznymi nominatami jak: Szpen, AS82, Bobek90, pysio pojawili się nowi kandydaci: kamikaze, Turek, For_FuN_

Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach):
ostatnio spotkałem Kobietę o tym imieniu... niestety chyba nie pisze na tym forum:/

Najbardziej druzgocący post (oczywiście w sensie negatywnym): tyle tego jest, że ciężko byłoby wybrać... a i cytować tych głupot się nie godzi.

Najweselszy post:

Najgłupszy post:
patrz wyżej (najbardziej druzgocący)

Najmądrzejszy post:

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant, wolfy

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej):
patrz pokemony

Najlepszy moderator: WISŁAZWE, FraMat

Najgorszy moderator:

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Boks, Typer, polityczny, Historia Wisły, meczowe zakładane przez WISŁAZWE

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): Tomo i Jego Sara

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2013 roku): zdecydowanie i niepodważalnie nr 1 Powrót Białej Gwiazdy na koszulki meczowe piłkarzy
Odpowiedz cytując