Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.01.2014, 20:24
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Ale to też zależy ile zarabiasz, ja np. prowadząc firmę zawsze liczę się ze spóźnieniami w płatnościach od innych firm, wszak mam za co żyć i nie ma co kontaktu stały klient - my psuć finansami, jeżeli jest tylko wola zapłaty z drugiej strona i parotygodniowa obsuwa.

Podejrzewam, że piłkarze raczej nie należą do biednych i tak naprawdę opóźnieniach do 2-3 miesięcy nie powinny mieć aż takiego wpływu na ich formę, jeżeli oczywiście jest wola zapłaty.

Ja wiem, że różni są ludzie i zależy na kogo trafi, ale też aspekt finansowy nie był najważniejszym czynnikiem naszego zjazdu sportowego w tamtym sezonie. Był conajwyżej jednym z licznych.
Powiedz mi w takim razie, co Cie motywuje w pracy? Chęć pomocy ludzim czy moze zarobiony HAJS $$

tez miałem kiedys taki punkt widzenia jak Ty, ale stary. Skoro dogadujesz sie z kims na 300 baniek to mu daj te 300 baniek. Jak Cie nie stać, to spierdalaj.
Nie interesuje mnie czy piłkarz jest biedny czy moze ma kilka baniek na koncie, jakie to ma znaczenie. Jesli ja jestem wlascicielem to płacę mu za grę w moim klubie i np. nie chciałbym by mi powiedział ze w tym miesiącu nie bedzie strzelał bramek bo i tak mamy dużo strzelonych.Ktoś warunki zaproponował ktoś zaakceptował a umowy sa po to by je dotrzymywać.

Płynnośc finansowa ma wielkie znaczenie, bo co innego motywuje ludzi niż hajs? Ktoś powie trofea, to w takim razie proponuje podetrzeć sobie dupe pucharem zobaczymy czy to takie łatwe...

Oczywiście wszystko co napisałem to pisałem ogólnie a nie odnosząc sie konkretnie do Naszego przypadku. My jestesmy troszke po.......onym klubem i u Nas wszystko musi być na opak.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując