Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.01.2014, 13:38
Chłopcze, skończ z tymi gadkami, że ja jestem za coś odpowiedzialny bo na kogoś nie zagłosowałem. Co to ma znaczyć do ....y nędzy? Glosuję na kogo chcę i nie oddaję głosu na kogoś komu nie ufam. Nie glosuję na ludzi, którzy podpisują TL i są zwolennikami UE, możesz to pojąć?
Winny tego, że nie zagłosowałem na PiS nie jestem ja tylko PiS, że mnie do siebie nie przekonał. Rozumiesz to?
Dlaczego ty chcesz mnie stawiać w roli jakiegoś śmiecia, który MUSI zagłosować na jedyną słuszną partię bo ty mówisz, że ona jest słuszna? Co to ma być? Ja jestem wolnym człowiekiem czy maszynką do głosowania?
Niedługo powiesz, że moja matka, która głosowała na PiS jest winna, że PiS nie rządzi bo gdyby mnie nie urodziła to w ostatnich wyborach PiS miałby większy odsetek głosów dzięki temu, że mnie nie ma na świecie i nie działam przeciwko nim oddając głos na kogoś innego albo nieważny.
Lubisz nazywać ludzi komuchami a sam jesteś gorszy od nich bo chcesz mi wmówić, że ja coś MUSZĘ, że POWINIENEM, że należy myśleć tak i siak. Pozwolisz mi z łaski swojej mieć własne przemyślenia i własne opinie na temat polityki czy jako komuch chcesz mi narzucić co i jak mam myśleć?
W cztery litery sobie wsadź tą swoją UE. Możemy w niej tak samo walczyć o swoje prawa jak opozycja w polskim sejmie. Jako jeden z członków w tym burdelu, czyli ogromna mniejszość mamy tyle do powiedzenia w ostatecznym rozrachunku co rządowa mniejszość w głosowaniu nad projektami ustaw. Przecież prawo Unijne jest nad naszym prawem a my jako nic nie znaczący członek UE w pojedynkę nie możemy zmienić ustaw unijnych. I koło się zamyka. Unijni biurokraci zaklepują ustawy, my musimy je egzekwować. Wszystko dzięki PO-PiSom
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.