|
Najlepszy forumowicz: Kocur, FraMat, Jędrek76, Gwiaździsty. Ogólnie wszyscy, którzy nie trafili do ignorowanych.
Innowierca: emj10, kreseq, ToTylkoJa
Żartowniś: gigant, ale ostatnio mało aktywny, BógTrybun
Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): 1q2?
Najmądrzejsze posty: patrz - najlepszy forumowicz.
Najbardziej druzgocący post (oczywiście w sensie negatywnym): ignorowanie kilku użytkowników oraz omijanie tematu politycznego sprawia, że nic mi nie przychodzi do głowy.
Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): BógTrybun
Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): pysio
Najlepszy moderator: wszyscy są naprawdę OK, serio. Oddaję głos na FraMat-a, bo mu się ostatnio trochę oberwało od niektórych, nie do końca słusznie.
Najgorszy moderator: brak. Podziwiam ich, że im się chce. EDIT: żeby nie było, że wazelina - też byłem modem i mi się przestało chcieć. Pamiętajcie, że oni robią to społecznie.
Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): wątki meczowe zakładane przez ZWE. Wreszcie każdy z nich ma jakiś sensowny wstęp.
Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2013 roku): magia Smudy, czyli pozytywna przemiana większości zawodników. Nawet tych, w których dawno przestałem wierzyć. Odejście Sobolewskiego - masa czasu i wspomnień.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.12.2013 o godz. 12:39.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
|