BlurgH napisał(a):

|
Widzę na forum ( ponownie - o zgrozo) dosyć dużo pesymizmu, więc z okazji świąt pozwolę sobie na odrobinę optymizmu. Ostatni wywiad J. Bednarza to typowe mydlenie oczu - jest kasa na transfery, tylko udajemy, że jesteśmy superbiedni, żeby nie płacić za dużo nowym i odnawiającym kontrakty......RANY, MOJE DZIECKO DOBIERA SIE DO MOICH ZIÓŁEK.........
|
Optymista jesteś

Dla mnie wyznacznikiem stanu finansów jest plan Bednarza - jeśli jedynie 60% długów zostało spłaconych, to niestety ale następny rok będzie taki jak poprzedni - grzebiemy dalej w kuble. Na plus - jesteśmy w tym na szczęście dobrzy.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA