Tak sobie dzisiaj rozmawiałem ze znajomym taksówkarzem, że Polacy to żałosny naród. Jeden drugiego by utopił w łyżce wody ze zwykłej zawiści.
To co napisałem jest na temat, wystarczy poczytać posty niektórych. Cóż, żal mi was.
Wesołych Świąt i nie martwcie się o "Patryczka", bo wrzodów dostaniecie. Serio.
BTW. - Ci co dzisiaj bronią suwerenności Smudy (to że kosi tych którzy mu nie pasują to akurat fakt) sami będą na niego pluć po kilku słabszych wynikach. Kto nie wierzy niech sprawdzi tematy meczowe z tego roku po meczach wyjazdowych. Nawet pewnie kilka nicków się powtórzy...
arti napisał(a):

|
Co widać na 1906% to że obaj panowie się nie cierpią i w tym stanie umysłów ze współpracy już nic dobrego dla Wisły nie wyniknie.
|
Zgadza się.
Problem leży gdzie indziej - Smuda wyciągając (bezpodstawnie?) takie rzeczy zwyczajnie robi nam złą prasę. Podobnie jak akcja z Maaskantem wizerunkowo nam nie pomogła.
Acha - jak ktoś na dźwięk nazwiska "Małecki" dostaje drgawek po których pisze emocjonalne posty, niech nawet nie odpisuje. To widać od razu i nikt normalny nie będzie z wami dyskutował.
Patryk chce odejść, Smuda chce się go pozbyć - ważne, żeby Wisła na tym coś zarobiła. No i przede wszystkim - żeby obyło się bez kolejnego robienia siary.