Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2013, 19:51
Najlepszy mecz: Wisła Kraków - Amica Poznań. Oby częściej takie spotkania, one sprawią najwięcej radości kibicom.

Drugi mecz w tej klasyfikacji to Górnik Zabrze - Wisła Kraków, niestety tylko do momentu stracenia bramki przez nas, a szkoda bo naprawdę prezentowaliśmy się wtedy bardzo dobrze!

Najgorszy mecz: Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków. Chyba nie trzeba pisać dlaczego.

Największy plus: można by tu wymienić wiele nazwisk, jednak ja wskażę Pawła Brożka.

Największy minus: Michał Nalepa, Patryk Małecki - oboje jak dla mnie nie spełnili pokładanych w nich nadziei. Liczyłem, że Nalepa na dłużej zagości w wyjściowym składzie.

Na wielki plus zasłużyli Kibice, oprawa na meczu z Legią, powrót Białej Gwiazdy na koszulki.

Nadzieja na wiosnę:

Wygrać derby, poprawić grę na wyjazdach, utrzymać dobrą pozycję i w każdym meczu zapieprzać za Białą Gwiazdę - dla Kibiców!

A czy wyjdzie z tego realna walka o mistrzostwo czy o puchary.. to nic tylko się cieszyć. Jednak nie pompujmy zbytnio balonika bo może się okazać, że w ostatnich 7 kolejkach będziemy dostarczycielem punktów jak Górnik w zeszłym sezonie.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując