Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2013, 16:53
Mati_ napisał(a):Wyświetl post
Nie chodzi tutaj o eksperyment, a o zachowanie Maaskanta. Wisła spłaciła go, a Ona chce odsetki. To przepraszam, mają go witać teraz chlebem i solą?
Jak widać z oświadczenia Wisly Maaskant nie otrzymywał wynagrodzenia na podstawie umowy o pracę, ale na podstawie wystawianych faktur.
Jak ja zapłacę fakturę za swoją komórkę czy abonament nc+ z opóźnieniem (nie mówiąc o prądzie, czy gazie) to otrzymuję notę odsetkową.
Dlaczego Maaskant miałby z tego (czyli z odsetek) zrezygnować?
Bo Cupiał sie rozpłacze?

Czy sądzisz, że jak Telefonika dostarcza kable to w przypadku faktury zapłaconej z opóźnieniem Cupiał nie domaga się odsetek od klienta?

Jasne, że nikt z kim Maaskant jest w sporze nie musi witac Maaskanta chlebem i solą.
Ale sępić te kilkadziesią złotych za bilet od, było nie było, trenera, który dał nam Mistrzostwo, to takie trochę... mało honorowe.
Ale co ja tam wiem?
Jesli Bednarz i Cupiał dzięki temu lepiej się poczuli, niech będzie.... może nam kogoś za to kupią w przerwie?

ps.
Nie chcę, żeby to było odczytane jako wspieranie kogokolwiek przeciwko Wiśle. Ale, do %$*&(%&%( pewne zasady wszystkich obowiązują.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując