Wyświetl pojedynczy post
wkpn
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.12.2013, 16:31
dulli78 napisał(a):Wyświetl post
Bardzo ważne zwycięstwo po ciężkim meczu - Pogoń, tak jak można było przewidywać to bardzo niewygodny przeciwnik dla każdej drużyny, dobrze grają na wyjazdach także skasowane 3 punkty dzisiaj bardzo cieszą. Największe brawa dla Pawła Brożka i Arka Głowackiego - zagrali tak, jak na liderów przystało, nieźle Michał Chrapek (chociaż od pewnego momentu oddychał rękawami) i Łukasz Burliga (ale w pierwszej połowie zdarzył mu się "wielbłąd"). Na minus Piotrek Brożek i mimo wszystko Marko Jovanović (niby strasznej padaki nie grał, ale strasznie niepewny od początku meczu).
Ogólnie - dobre zakończenie dobrej rundy! Tak trzymać
Nie wiem skąd jakieś zachwyty nad Burligą. Ja na miejscu Smudy w połowie bym go zmienił, chociaż nie bardzo miałby kto wejść. Z 2 razy mu dupę uratował Głowa, a że go nie opierdzielił po jednej minie, na która go zasadził to szacunek. Jak widżę grę Burligi to mam wrażenie, że jest najbardziej zestresowany na boisku a nogi ma z waty. Panowanie i kontrola nad piłką poziom 3-4 ligi. No i kuriozum - wchodzi za akcją w 2 połowie gdzie piłka odbija się 2 razy przypadkowo po jego myśli, a na końcu strzelając na oślep dziuruje bramkarza. SZOK.

Grantar napisał(a):Wyświetl post
A ja uważam że akurat wczoraj zagrał całkiem dobrze a grał w trudnych momentach Wisły.
Ja bym go nie odpuszczał ... wiosna: przyroda się budzi, nowe soki w lędźwie wchodzą ... Patryk się może też obudzi
Miał pozytywne zrywy ale miał też nieudane dośrodkowania "na ślepo" bez podniesienia głowy, no i przede wszystkim: po 5 minutach gry na boisku, po stracie piłki wracał marszem w stronę swojej połowy! Ludzie na sektorze G bardzo dobrze to widzieli i Małecki zbierał tam bardzo niepochlebne opinie za swoje niepoważne podejście do gry (nie wmówi mi nikt, że po 5 minutach na boisku musiał oddychać rękawami).
Odpowiedz cytując