|
Ciężko mi zrozumieć tego faceta, ale wydaje mi się, że on się po prostu czuje/czuł bezkarny. Coś na zasadzie: "Kibice stoją za mną murem, wszystkie wybryki zostaną mi puszczone płazem". No niestety Patryczku, teraz to już nawet twoi najwięksi zwolennicy nie będą za Tobą płakać. A wiesz czemu? Bo WISŁA>Małecki. To wie każdy, kto przychodzi na R22 i to powinieneś sobie uświadomić również ty. Miałeś ZASZCZYT grać dla takiego klubu przez 6,5 roku i powinieneś być za to wdzięczny Cupiałowi do końca życia. Bo ja na jego miejscu pożegnałabym cię trochę wcześniej.
Ja osobiście straciłam sympatię do Małego po ostatnim wybryku przed wyjazdem do Turcji. Zdałam sobie sprawę, że to zwykły recydywista i się chyba nie pomyliłam. Można jedynie żałować i zastanawiać się, czy gdyby ten chłopak miał nieco inny charakter, to czy nie osiągnąłby w piłce więcej? Niewiadomo, bardzo możliwe, że tak.
Przykro mi to mówić, ale Patryk jest głupcem. Mógł zaskarbić sobie szacunek kibiców na zawsze, bez względu na to, w jakiej formie się znajduje...
|